-
Kako birate pedijatra?
Jasno mi je da većina roditelja pedijatra odabire prema mjestu stanovanja. Ali kad se to ne pokaže kao izbor koji vas zadovoljava? Ima li vas koji pedijatru odlazite na drugi kraj grada (u mom slučaju bi to moguće bilo u drugi grad, kako sam preselila u Zaprešić, gdje izbor baš i nije velik)?
Kako ste ga odabrali?
Kakve su uopće šanse da me primi netko kome po mjestu stanovanja ne pripadam, a dijete mi ima već 2 i pol (mislim da za novorođene vrijede druga pravila)?
Maštam o tome da imamo pedijatra kojeg mogu nazvati u svako doba ako imam problem.
Nekog kome mogu vjerovati.
Tko je dobar dijagnostičar. Kome mogu reći sve o čemu razmišljam, a on će mi znati i htjeti dati odgovore. Nekog tko će pratiti nova saznanja.
Nekog tko će se mom djetetu obraćati imenom i uložiti dodatnih 30 sekundi na pregledu kako bi s njime uspostavio kontakt i posjet mu učinio ugodnijim.
Molim vas, vi koji ste za svoje dijete pronašli 'pedijatra iz snova' savjetujte kojim putem da krenem.
Imam ovdje izbor od vjerojatno još dva pedijatra, ali ne znam ništa o njima, a ne želim premještati karton od pregleda do pregleda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma