Results 1 to 5 of 5

Thread: od koje dobi probiotici?

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Default od koje dobi probiotici?

evo protutnjala neka fuj bolestina i kroz moju kucu, tako da su na antibiotiku zavrssili svi sem mene . uglavnom MM i BC piju dosta jogurta, kefira i slicnih pripravaka, pa im ne mislim da im treba jos i prolife, ali muci me balerina. sad ima 7 mjeseci (doduse za par dana) i da li treba iskljucivo dojenoj bebi, koja je na par zlica druge hrane, uglavnom zitarica dati neki probiotic tipa prolife? izbacila sam i slatko iz svoje prehrane da ne pokupi jos i kakav soor.
    ima ko kakav savijet i da odmah kazem antibiotik joj je dan s razlogom nakon provjere.

Mislim da možeš dati Prolife. Prošli tjedan sam sa L. završila na ph-metriji u Klaićevoj. Sa nama u sobi bila je bebica od 7 mjeseci sa mekšom stolicom. Doktori su mami preporučili da kupi Prolife da se to stabilizira.

Teica's Avatar

Default probiotik

Znam da je Probiotic Premium izvrstan!

I podosta skup, ali se malim bebicama daje samo 1 gram tako da i nije tako strašno.

Kod nas je relativno nov na tržištu, mislim da je tek cca 2 g. prisutan. Rade ga Austrijanci; firma se zove Vip.

Nama ga je preporučila naša pedijatrica i pila ga je još dok je bila tako malena - za obnovu crijevne flore.

Povremeno ga pijem i ja.

Neovisno od pedijatrice, liječnik koji je i homeopat, mi ga je izričito prepisao za liječenje alergije (jer "život i smrt čuče u crijevima"), uz ostale pripravke.

U Zagrebu znam da ga sigurno ima biljna ljekarna Quisisana na Trgu, u veži kraj Pan-peka. Oni imaju manja i veća pakiranja, a ona biljna ljek. u Mercatoru je imala samo veliko (oko 300 kn je cijena, ali eto traje nam već mjesecima - nema potrebe za stalnim korištenjem)

Teica's Avatar

Veliko pakiranje je 300 kn, malo oko 100 kn.

Teica's Avatar

Veliko pakiranje je 300 kn, malo oko 100 kn.