Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Pedijatar Novi ZG - preporuka

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Pedijatar Novi ZG - preporuka

Dragi forumaši,

molim vas za preporuku za pedijatra za neki DZ u Novom ZG-u - Siget ili Dugave. Također, koji je postupak kad se bebica rodi za prijavu pedijatru.

Unaprijed puno hvala!

Molim moderatore da premjeste temu ako ne pripada ovdje - troumila sam se između Dobnih skupina 0-1, Nakon poroda i Zdravlja djece...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vidi OVO
    koliko ja znam dodjes samo kod pedijatra kojemu pripadate po mjestu stanovanja, ukoliko zelite nekom drugom mislim da moras pitati da li imaju mjesta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dr.Ogrizek u DZ Dugave je odlićna ali neznam dal prima nove pacijente, ona je totalno prebukirana.
    Dobra je i Dr.Čićek u drugoj smjeni, oni čak i naručuju pacijente, pa se otiđi informirati ili nazovi (šaljem broj na pp) .
    Znaći Dr-Ogrizek radi neparne ujutro, a parne popodne, a Dr.Čićek obrnuto.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moze preporuka za siget,hitno.hvala

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam bila u Sigetu kod doktorice Dubravke. Ima neko strano prezime. Super je doktorica, jako sam bila zadovoljna s njom. Ali ne znam dal prima pacijente, ima veliku gužvu.

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim da se prezime piše Schwatc. Ili tako nekako. Radila je parne datume ujutro a neparne popodne. U Domu zdravlja Siget.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moze malo detaljniji opis,jel mlada ,starija,kakva je sto se tice cijepljenja,dojenja?kakva je sestra?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Rency prvotno napisa
    moze malo detaljniji opis,jel mlada ,starija,kakva je sto se tice cijepljenja,dojenja?kakva je sestra?
    Kaj se vraćate u ZG?

Imam ja iskustva s njom. Došli smo prvi puta kod nje s 2 mjeseca, ako se sjećaš, Jana je slabije dobivala na težini pa mi je bilo važno naći pedijatra koji me neće odmah poslati na nadohranu. I tako mi došli, prirast najbolji što je bio u svih prvih 6 mj. (ako se dobro sjećam 645 g), napravili kontrolno vaganje, ona vrlo nezadovoljna (bilo je tipa 30g), zove za tjedan dana na ponovno kontrolno vaganje. Ja dolazim za tjedan dana, ali odbijam, na što ona komentira da pronađemo drugog pedijatra.

Mislim, ona je radila po svojoj savjesti, ali tip je pedijatra koji (valjda) zagovara dojenje, ali samo kad sve ide po špagici. Što meni nije odgovaralo jer smo izlazili van standarda beba kilaša pa sam otišla dalje. Nisam puno bolju našla, ali nekak su se stvari posložile pa smo ostali.

Inače je ta doktorica, onak srednje mlađa, rekla bih 50 g.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma ne vracamo se nego jednostavno ne mogu ovdje u pž biti kod ovih gostujucih pedijatara,sa setrom sam se zakacila i totalno me maltretira svaki put kad dodemo,tak da sam jednostavno odlucila da selim Miin karton u zg,i ovak smo u zg-u cesto a sad nedaj boze nekaj hitnog uvijek mogu na hitnu u bolnicu.i sad studiram i raspitujem se jel bih htjela normalnog pedijatra koji nema nis protiv cijepiva koja nisu na listi,koji ne fila odmah s antibioticiima i koji ima normalan pristup djetetu.Cak kasnim sa cijelpljenjem Mie s moparuom jel mi je ssestra napravila šou program i sad odbija cijepiti s priorixom,ma luda sam...hitno mi treba pedijatar da sve to preselim i da obavimo cijepljenje i ustalom da imamo dobrog pedijatra koji je stalan,a ne svaki put kad dodemo neki drugi doktor u ordinaciji,uff.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja moram pohvaliti pedicu koja ovih dana mijenja dr Gunek jer je ona bolesna (u Sigetu), mlada je, nemam pojma kak se zove... Moj mali je imao taj dan temperaturu kad smo došli i malo grlobolju. Ja moram priznati da nisam vidjela nikakav osip. Žena ga je jako detaljno pogledala, našla upalu grla ali na nogama petehije, i hitno nas poslala na Zaraznu. Tamo su ga odmah primili i liječili antibiotikom u venu jer su mislili da je to sepsa, isto kak je i ona rekla da sumnja. Na kraju se ispostavilo kad su došli svi brisevi da je bio "samo" streptokok koji je izazvao takav osip. Ali su mi rekli na Zaraznoj da nitko ne može znati o čemu se točno radi dok se ne dobiju nalazi, i da je super što je to ona uočila i na vrijeme nas poslala.
    A susjedina mala isto nije dobro napredovala na težini, inače je na prsima, i žena joj je strpljivo i dugo objašnjavala kako da doji, kako da se izdaja, a sve da saćuva svoje mlijeko. Rekla joj je da će joj adaptirano preporučiti tek kad sve s prsima propadne, i naručila malog na kontrolno vaganje...
    Uglavnom, jao nam se sviđa

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

podižem ovu temu da ne otvaram novu - nama isto treba pedijatar u Novom Zagrebu... bitnije mi je da je stručan nego ljubazan i da zna prepoznat neka stanja/bolesti... please help!

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Trebam preporuku pedijatra iz Novog Zagreba, idealno bi bilo iz Sigeta.
    Vazno je da:
    - nema sklonost nasilnom prevlacenju kozice na pisi
    - ima pozitivan stav prema dojenju u smislu da razumije da dojena djeca u prosjeku ne dobivaju na masi koliko i djeca na formuli pa da ne radi frku oko toga
    - nacelno vise gleda opce stanje djeteta i vjeruje mami, a manje gleda grafove i percentile

Naravno, bit cu sretna da me bilo tko uzme kao prebjega od nase doktorice, no samo da znam na cija vrata da prvo pokucam.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mila majka prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam preporuku pedijatra iz Novog Zagreba, idealno bi bilo iz Sigeta.
    Vazno je da:
    - nema sklonost nasilnom prevlacenju kozice na pisi
    - ima pozitivan stav prema dojenju u smislu da razumije da dojena djeca u prosjeku ne dobivaju na masi koliko i djeca na formuli pa da ne radi frku oko toga
    - nacelno vise gleda opce stanje djeteta i vjeruje mami, a manje gleda grafove i percentile

Naravno, bit cu sretna da me bilo tko uzme kao prebjega od nase doktorice, no samo da znam na cija vrata da prvo pokucam.
    Ne znam kod koga ste sada, ali evo nase iskustvo iz DZ Siget, dr. D. Schwarz:
    - ne davi sa tezinom,
    - ne dijeli antibiotike ako nije nuzno
    - nije jako razgovorljiva ali sta god sam pitala, odgovorila je
    Moj najmladji sin je kod nje, ima 14 mj. i dojena je beba jos uvijek... Do 6 mj. je iskljucivo dojio. Cijelo vrijeme je dobivao kilazu na donjoj granici, dakle skromno (i sad je sitan, uvijek to zakljuci ali nam nikad radi toga nije davala nekakve dodatne pretrage ili dodatnu hranu u prvih pola godine).
    I moram napisat da sam je sad na pregledu sa 12 mj. pitala trebam li uvoditi dodatno mlijeko ako jos doji, pitala me koliko puta dnevno - kad sam joj rekla da doji par puta po noci i po danu - rekla je da mu ne trema ni AD ni kravlje... Ja mu unatoc tome dodam mlijeko ako nesto kuham s tim, ali ne pije obrok na bocu.

Druga stvar je sto smo mi kod nje od rodjenja, tako da ne znam da li prima novu djecu koja nisu od pocetka tu jer je prilicna guzva...
    Posljednje uređivanje od buba klara : 04.04.2016. at 17:28

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Potpisujem za dr. Čičak iz Dugava. Podrzava dojenje, ne forsira prevlačenje ne dijeli olako antibiotik. Stručna, pažljiva, nježna i ima divnu sestru

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Puno vam hvala objema! Eh, a sad je pitanje tko ce nas htjeti primiti....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •