ne podnose ga dobro svi ljudi, može izazvati mučninu. mislim da se može uzimati ograničeno vrijeme jer ima nekih tvari u sebi koje smetaju. nedovoljno znam, no znam da je relativno skup a bez konkretnijih znanstvenih istraživanja koja bi procijenila njegovu korist. stoga je upitno koliko je definitivno koristan a koliko je marketinški guran jer netko dobro zarađuje njegovom prodajomdonna prvotno napisa
zato sam ti i dao link na stranice za biobran jer na njima imaš sve temeljito opisano, pa i informacije koje tražiš. potpuno je neškodljiv bez obzira na količinu, i kontraindiciran je jedino kod transplantacije organa jer se uz nju daju imunosupresivi pa bi biobran pobio učinak tih lijekova
što se tiče količina, preporučuje se 1-3 grama. razlika je u brzini kojom će se podići imunitet. obzirom na skupoću, meni se čini da je za efekt blizak maksimalnom dovoljno prvih mjesec dana uzimati 2 grama dnevno (radi brzine podizanja imuniteta; između 3 g i 2 g dnevno prema priloženim grafovima nema prevelike razlike u brzini podizanja imuniteta, ali između 1 g i 2 g ima), a zatim nadalje uzimati po 1 gram (održavanje razine imuniteta)
držim velike fige!