Citiraj donna prvotno napisa
alive koji su neželjeni efekti vezani uz taj Noni? :/ ok reći ću svojima za Biobran.smije li se on kombinirati uz već postojeće lijekove?
ne podnose ga dobro svi ljudi, može izazvati mučninu. mislim da se može uzimati ograničeno vrijeme jer ima nekih tvari u sebi koje smetaju. nedovoljno znam, no znam da je relativno skup a bez konkretnijih znanstvenih istraživanja koja bi procijenila njegovu korist. stoga je upitno koliko je definitivno koristan a koliko je marketinški guran jer netko dobro zarađuje njegovom prodajom

zato sam ti i dao link na stranice za biobran jer na njima imaš sve temeljito opisano, pa i informacije koje tražiš. potpuno je neškodljiv bez obzira na količinu, i kontraindiciran je jedino kod transplantacije organa jer se uz nju daju imunosupresivi pa bi biobran pobio učinak tih lijekova

što se tiče količina, preporučuje se 1-3 grama. razlika je u brzini kojom će se podići imunitet. obzirom na skupoću, meni se čini da je za efekt blizak maksimalnom dovoljno prvih mjesec dana uzimati 2 grama dnevno (radi brzine podizanja imuniteta; između 3 g i 2 g dnevno prema priloženim grafovima nema prevelike razlike u brzini podizanja imuniteta, ali između 1 g i 2 g ima), a zatim nadalje uzimati po 1 gram (održavanje razine imuniteta)

držim velike fige!