malo da se javim..
upravo došla iz bolnice(da u bolnici je već neko vrijeme jer mu je slabo pa je na infuzijama) i
jako mi je teško takvog ga gledati a mogu misliti kako je njemu mene gledati jer iako ja skrivam tugu vidi se to.
leži ,nekada se i ustane ali je danas jako slab da nije do wc-a mogao.ima bolove ali je stalno pod lijekovima tako da je malo i usporen od tih svih lijekova pa i sporije priča.sve u svemu jako je loše i užasno sam nesretna
pomalo jede,pije,šaljem mu svaki dan voća(kupine,lubenice...) kaže mama da pojede ali jako je slab.
jučer je kao malo bio bolje izašao van na klupu i NEMOGU vjerovati zapalio cigaretu te cigarete su ga uništile pa ih nemogu više niti vidjeti.
nemojte se ljutiti što sam se raspisala ali dođe mi da se nekome izjadam iako teško da mi može biti lakše ali eto..
jedva radim,cijelo popodne na poslu bauljam nemam koncentraciju,svaki slobodni tren razmišljam o njemu,šta smo još sve mogli,kako je sad tek pravo vrijeme da se igra sa svojom najmanjom unukom,da idemo na more skupa,da vozi svoj omiljeni bmw motor ma....
dnevno jedno 20 puta šaljem mami sms s istim pitanjem "kako tajo?" i svaki put očekujem odgovor "dobro" iako što to DOBRO znači? dobro jer ga malo manje boli taj tren..ili dobro jer je pojeo 2 kupine više to popodne..ili dobro jer ....nema tu ništ DOBRO a ja se nemogu pomiriti sa tim