Cure, moj ginekolog mi je dao terapiju, planirala sam za 10tak dana krenuti za Prag i sad čitajući vaša iskustva vidim da nebi smila imati niti malo bakterija?! :shock:
(Nalaz brisa je pokazao da imam ureaplasmu u jako maloj količini koja se ne tretira antibiotski.)

Odgovori s citatom
- vučem streptokok već godinu dana, na svakom drugom brisu se uhvati, svaki 3. bris kao OK).
! Znaj i to da ako odgađaš, onda u idući postupak zbog hormona koje si primila ne možeš ići ranije od 6 mjeseci, tako da odgoda na mjesec-dva možda i ima smisla, ali ako se toga ne možeš riješiti dulje ili klinika ne dozvoljava odgodu - onda bih ja njih slušala (Pražane). Ja sam za svoju klamidiju razgovarala s nekih 5-tero doktora, uzevši u obzir logistiku u Mariboru (nemogućnost odgađanja), moje godine (37), povijest neuspješnih IVF-ova (5 godina), povijest neuspješne borbe s brisevima, njih 4 je bilo za GO, 1 je bio - nikako, to se mora odgoditi.
Zvala sam ali naša kontakt osoba će biti tek u PON. tamo, a meni je danas 3 d.c. i 1 dan terapije... Na mukama sam, planirala sam IVF ili ICSI za 10tak dana, dogovor je bia telefonski i maliom vrlo štur.
)! Prag ti neće pobjeći, mjesec ili dva kasnije, nije velika odgoda u usporedbi s onim što dobivaš ako je se na vrijeme riješiš!