To ti može samo dragi Bog reć' ili neko ko ima staklenu kuglu. Npr. - ovaj moj streptokok može izazvat menengitis kod bebe, ako je van kontrole ili žena nema sreće, u nekom malom postotku, ali može. Ja se nadam da ću imat sreće i da nećemo moja beba i ja upast u taj postotak. Jel' to prvi put da ti je nešto loše na brisevima, ili imaš i ti povijest zezancije s brisevima, te ovo te ono. Jel se može Prag odgađat - Maribor se nemože, tj. može, ali nova godina dana čekanja... To ti je sve procjena rizika - to moraš sama, uz pomoć Pražana i svoje anamneze. Sretnoivana0906 prvotno napisa
! Znaj i to da ako odgađaš, onda u idući postupak zbog hormona koje si primila ne možeš ići ranije od 6 mjeseci, tako da odgoda na mjesec-dva možda i ima smisla, ali ako se toga ne možeš riješiti dulje ili klinika ne dozvoljava odgodu - onda bih ja njih slušala (Pražane). Ja sam za svoju klamidiju razgovarala s nekih 5-tero doktora, uzevši u obzir logistiku u Mariboru (nemogućnost odgađanja), moje godine (37), povijest neuspješnih IVF-ova (5 godina), povijest neuspješne borbe s brisevima, njih 4 je bilo za GO, 1 je bio - nikako, to se mora odgoditi.

! Znaj i to da ako odgađaš, onda u idući postupak zbog hormona koje si primila ne možeš ići ranije od 6 mjeseci, tako da odgoda na mjesec-dva možda i ima smisla, ali ako se toga ne možeš riješiti dulje ili klinika ne dozvoljava odgodu - onda bih ja njih slušala (Pražane). Ja sam za svoju klamidiju razgovarala s nekih 5-tero doktora, uzevši u obzir logistiku u Mariboru (nemogućnost odgađanja), moje godine (37), povijest neuspješnih IVF-ova (5 godina), povijest neuspješne borbe s brisevima, njih 4 je bilo za GO, 1 je bio - nikako, to se mora odgoditi.
Odgovori s citatom