-
hitno
oprostite ako već negdje postoji ova tema ali ja u panici...
Uhvatila me jaka prehlada, i tjelesna temperatura mi je upravo počela rasti. U 29-om sam tjednu.
Na hitnoj mi upravo rekli da popijem paracetamol ako krene još više. Trenutno je 37,4 i čini se da ide gore.
Ja u brizi jer znam da ne bi trebala preći 38, jer šteti bebi a ne bi ni tablete rado pila.
Koliko šteti ovo cijelo stanje mojoj mrvici????
Šta da radim? Inače cijelu sam trudnoću super, a zadnjih par dana urin loš, sada ova prehlada....Kako imunitet tako naglo pada.Uh-----
-
Mislim da nije dobro snižavati temp. ako ne pređe 38,5, a onda možeš uzeti Lekadol. Tako je meni doktorica rekla.
Pij puno vode i čaja, jedi agrume zbog vitamina c i miruj. Sve će biti ok
-
Nemoj se sekirat to ti je gore za bebu neg temperatura!
I meni su rekli za taj Lekadol ali ga nisam pila. Miruj, troši čajeve (kamilica, šipak, lipa s medom i limunom obavezno) i naranče, mandarine. Sve će biti gud
-
-
Osoblje foruma
Sve sto su cure napisale je ok. Temp. isto, do 38.5 neki kazu cak i do 39, a skidati paracetamolom, ako moras i kupke, npr. ne pomazu.
Nema razloga za paniku. Odmaraj i pij puno tekucine.
-
samo bez sekiracije, ako i dođe do toga da popiješ paracetamol nema mijesta zabrinutosti za bebu, taj isti antipiretik ćeš kasnije davati i bebi .
-
Evo samo da javim da je bolje, uspjela narodnom medicinom bez paracetamola..
Hvala na savjetima, super ste
-
-
bitno da ide na bolje!!
-
ja sam svoju skidala tek kad je došla na 39,3. Do tak nikakvi ljekovi, eventualno oblog na zglobove i ćelo. Ono, da znaš ako se ponovi...
Drago mi je da ti je bolje
-
-
Sad je i mene uhvatila neka grlobolja, plućobolja, kašalj i sl. šitovi! A trebam rodit svaki čas! Koji peh! Jeste ikad ćule da je netko rađao sa gripom?????
:?
-
Cura koja je bila samnom u rodilistu je bila jako prehladena. Bas je jako kasljala i smrcala. Nije imala gripu jer je bila sredina 9. mj. Uglavnom, nije bilo problema, nosila je kirursku masku dok je bebica bila s njom. Pij puno caja i c vitamina, ne brini i sretno!
-
ja sam sve lijecila medom za imunitet od dr. petrovica.
mamma_mia22 jesi dobro? imas pp.
-
EEj,mama mia jesi rodila? Javi seee!!!
-
nisam još.
-
Mislim na tebe!!
-
-
Evo ~~~~~~~~~~~ i od mene za mamu-miu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu