Cure, divno vas je čitati
Mene cijelo vrijeme mučilo to što PREMALO molim, i na posljednjoj ispovijedi sam shvatila da nije problem u tome što ne molim krunicu, ne čitam Bibliju... već u tome što se tokom dana premalo obraćam Gospodinu! Ne podcjenjujem ni krunicu ni Bibliju, ni bilo koju drugu molitvu, i vjerujem da ću jednom doći i do toga...
Gospodin je naš najbolji prijatelj! Kad nam se nešto lijepo dogodi, zovemo nekog nam dragog da to podijelimo s njim, ali često zaboravimo nazvati Gospodina... i zahvaliti MU!!!
Kada se loše osjećamo, kada nam ne ide, kada saznamo neku ružnu vijest, to obično podijelimo s nekim, ali podijelimo li to i s Njim?!
Trebamo se truditi da nam čitav dan/život bude molitva...
POTPISUJEM
Truditi se...
- posvjestiti darove kojima nas Gospodin zasipa, zahvaljivati Mu na njima, u hodu!
- Kada puknemo, pošizimo, zamoliti Gospodina za oprost i snagu..., u hodu!
- Kada nam ne ide, kada vidimo nepravdu, zamoliti Gospodina za blagoslov..., u hodu!
Trebamo biti svjesni da je Gospodin stalno uz nas, da nas drži na svome dlanu, i da s njim možemo i trebamo dijeliti sve!
Mene molitve zahvale ispunjavaju... I često mi na neki način bude i neugodno kad shvatim koliko me samo Gospodin obilno daruje!
A glede žicanja... evo trenutno žicam da mi ovaj tjedan uleti 7, pa da se ne moram vraćat na posao sljedeći tjedan 8), nego da mogu nastaviti uživati u predivnom Daru s neba 24/7!