Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: kako reći djetetu da je posvojeno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

eto nije me dugo bilo ispričavam se, obaveze... da odgovorim na pitanje dal sam imala nesporazuma: ne.. nikakvih problema nije bilo.. Istina da kad se naljutim jer mi zabrane izlazak ili slično, da pomislim kako bi bilo da živim sa svojim biološkim roditeljima... ali opet s druge strane ja imam jedne roditelje i to one koji su me odgojili i pružili mi ljubav..

didi_17 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

čim prije..i ne samo jednom..pogotovo treba razgovarat u vrijeme puberteta..tad ti u glavi milijun pitanja..malo je zeznuto ono,kad se zapitaš tko si i sl..da,sve to stoji..imaš obitelj koja te voli..al ono,duboko u sebi si sav smotan,zbunjen,,i tad ti fkt treba razgovor o tome..više nego-pa znaš,pričali smo ti to kad si imala 5,6god..yeah,right..baš se svega sjećam..treba se stvorit neki odnos,a ne da dijete bude u strahu pitat o tim stvarima..u strahu da ne povrijedi roditelje ak djeca zapitaju to,roditelji mogu odmah pomislit da želimo znat sve o svojim biološkim roditeljima,želimo ih tražit i sl...ti bi nju (mamu) tražila nakon svega kaj ti je napravila? ubije mi svaku daljnju želju o normalnom,iskrenom razgovoru o tome..zašutim,zakopam to u sebi i život ide dalje..al nije to rješenje..tak da..razgovor,razgovor i razgovor..jer,u suprotnom nije baš super..vjerujte,znam..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pozdrav didi 17, hvala što pišeš

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

didi 17 napisa
    ti bi nju (mamu) tražila nakon svega kaj ti je napravila? ubije mi svaku daljnju želju o normalnom,iskrenom razgovoru o tome..zašutim,zakopam to u sebi i život ide dalje.
    Nadam se da nikad neću pred djecom izreći nešto čime osuđujem njihove biološke roditelje, a moja djeca imaju pravo osjećati, reći i o njima misliti što god žele.

Što ti didi 17 osjećaš u vezi biološke mame? Da li kad razmišljaš i o biološkom ocu ili je mama češće u razmišljanjima?

Kako bi ti razgovarala sa svojim posvojenim djetetom?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku

Što ti didi 17 osjećaš u vezi biološke mame? Da li kad razmišljaš i o biološkom ocu ili je mama češće u razmišljanjima?

Kako bi ti razgovarala sa svojim posvojenim djetetom?
    Najprije, didi hvala što na pišeš, to nam puno znači.
    I mene zanima isto što i Ivanas, pa ako ti nije problem... Thx

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •