Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Mala kuća - rehabilitacija za djecu s oštećenjem vida

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Mala kuća - rehabilitacija za djecu s oštećenjem vida

Evo info onima kojima treba: Mala kuća je ustanova, sad su pod Gradom Zg mislim, no ono što je najvažnije: specijalizirani su za rehabilitaciju djece koja imaju primarno oštećenje vida, a s tim idu i druga oštećenja i/ili nedovoljno razvijeni drugi 'senzori'. Imaju specijalizirane defektologe za oštećenje vida, kao i fizioterapeute koji rade po Bobathu. Zapravo, cijeli tim radi po Bobathu, to i jest Bobath koncepcija. Jako su dobri, stručni, otvoreni, srdačni, totalni entuzijasti, ma sve 5! I ne plaća se baš ništa! Nemam njihov br. tel., no znam da su u Novom Zagrebu, u naselju Trokut. Mislim i da su na web-u na www.malakuca.org. Znam da imaju IZVRSNE rezultate (pod uvjetom naravno da se i roditelji aktivno uključe u rehabilitaciju).

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo s njihovog site-a:
    ......Mala kuća je institucija socijalne skrbi koja provodi rehabilitaciju djece s oštećenjem vida i dodatnim oštećenjima, te provodi rane intervencije u toj populaciji. Mala kuća je jedina institucija u Hrvatskoj koja ima rehabilitacijske programe za djecu s takvom kombinacijom višestrukih oštećenja, i isto tako jedina koja provodi rane intervencije - rad u obitelji s djecom od rođenja do 3. godine života.....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Već sam si dosadna, no možda nekom treba:
    MALA KUĆA
    Hermanova 17 e

Trokut, 10 020 Zagreb
    Dnevni centar za radnu terapiju i rehabilitaciju djece s oštećenjem vida i drugim poteškoćama u razvoju

Telefoni:
    +385 1 6521106
    +385 1 6521096

fax:
    +385 1 6521096

E-mail:
    malakuca@malakuca.org

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

još nisu pod gradom Zagrebom, tek ih grad treba preuzeti čim napravi adekvatan prostor za 80-tak djece i zvat će se Mali dom.
    Loša strana jest što u tom slučaju nezagrebačka djeca će izvisiti
    Ono što se mi roditelji nadamo jest da će se uvesti 5-dnevni boravak za našu djecu za koju sada plaćamo čuvanje ili ih čuvaju djedovi i bake.
    To čekamo već 3 godine, a uskoro ćemo i dočekati
    Nije baš da se ne plaća: plaća se plivanje, plaća se vibroakustična terapija i plaća se dijagnostika.
    Moram izreklamirati i udrugu OKO www.udruga-oko.hr koja okuplja roditelje djece s tom problematikom i ima dobre programe :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •