Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: što za večeru

Datum pristupanja
    May 2006

Početno što za večeru

ah, večera...
    ima skoro 14 mjeseci, što za večeru?
    navukla sam ju na čokolino i medolino i ostali junk tog tipa (da da znam da to nije bilo pametno... ) i to fino pojede...
    ali što drugo ponuditi?
    neki dan je kajganu povratila...
    fino pojede griz i keks na mlijeku...
    salamu, šunku, sir, svježi sir i sirni namaz neće ni probati, samo zafrkne nosom i okrene glavu
    kruha margarina hoće..
    nije alarmantno ali ne može stalno večerati taj junk.
    ajmo ideje?
    da napomenem da palenta isto ne dolazi u obzir..

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jogurt/voćni jogurt i kruh.
    Palačinke bez namaza i mlijeko.
    Riža na mlijeku.
    Amper juhu s jajem.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rizi-bizi
    palenta

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A paštetom kruha?
    Moja Petra isto neće ni sir ni salamu ni hrenovke ali zato se guši u pašteti!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

vlac dobre ideje...
    pašteta mi je isto junk,ali probat ćemo...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

joooooj! A zakaj paštetu? Bolje ništa, nego to smeće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

paštetu, i to umjesto hrenovke ili salame?

i to još tako malom djetetu?

pa, zašto? :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

14 mj je premalo za pastetu, hrenovku...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Ja dajem čušpajz od ručka ili riža u juhi s povrćem ili žgance u juhici ili integralni kruh sa hummusom (sama radim) i sezamom, vrlo rijetko pojede kruh sa pekmezom ili kad MM jede neku salamu pa joj onda moram dati jer je vidjela da on jede.

Pašteta i hrenovke su stvarno najgori izbor.

Moja mala ne smije ništa mliječno, pa opet ima toliko toga zdravog za pojesti.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

voćni jogurt, puding(sama ga kuham nije kupovni), palenta i jogurt, jogurt i kruh, obožava abc namaz i kruh... stvarno ima dosta toga, nadam se da će vam odgovarat nešto

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bolje da jede išta nego ništa!
    Moja Petra neće za večeru jesti ono što je jela za ručak, ista tata!
    Šta fali pilećim ili purećim paštetama?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nista im ne fali, imaju i previse: konzervansa, loseg mesa...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zala obično pojede juhicu od ručka ili sirić Dukatino-to joj je dovoljno jer je prije spavanja čeka cica! Neki puta zna i s nama večerati ono što je na stolu, sirni namaz, salame, tvrdi sir, pašteta.Prije je jela žgance s jogurtom, sada više to ne želi.Probali smo griz =ništa, žitarice= ništa.A što se tiće paštete, nije baš zdrava hrana, ali preporučam Argeta paštetu koja je sigurno kalitenija od sotalih, probajte i vidite same, sastav je isto drugačiji, kvalitenije meso, nisu smljeveni ostaci,a fakat je drugačijeg okusa.Zala je obožava.I hrenovke!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Griz u svim varijantama (običan, pirov, s cimetom, s jabukom, s brusnicama...) - nama je griz od jabuke hit (ili staviš voće koja ona najviše voli) - na rižinom mlijeku napravim običan griz ili griz od pira, posebno izmiksam jabuku i onda to promiješam - slatko je, a nema šećera i doslovce se davi u tome.

Rižino ili zobeno mlijeko s rižinim pahuljicama, cornflakesima, zobenim, prosenim pahuljicama, sušenim voćem...

Zatim, jako je fin i domaći voćni jogurt (običan tekući jogurt u koji je umiksano voće po izboru). Ili, svježi sir pomiješan s miksanim voćem po izboru - dobiješ domaći, prefini Danonino bez umjetnih boja, E-ova i kemije.

Jaja sam mu probala dati meko i tvrdo kuhana, mrzi ih, ne znam voli li ih tvoja malena?

Ja izbjegavam kruh i namaze, a o hrenovkama, pašteti i narescima neću ni započinjati priču... Uvijek bih radije da ne jede ništa, nego to smeće. Ali, tko voli...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super mi se čini ideja griz sa miksanim voćem po želji-toga se nisam niti sjetila, moramo probati! Što je to "pir"?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbie prvotno napisa
    Super mi se čini ideja griz sa miksanim voćem po želji-toga se nisam niti sjetila, moramo probati! Što je to "pir"?
    Pojma nemam, nekakva žitarica valjda , ali je fiiiiiiinoooooooooo.... Koji put kupujem u DM-u i kruh od pira. Kaleb taj griz voli i više od običnog.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ne tražiš satima - ne piše pir, nego Dinkel.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A voćnom sam se grizu dosjetila nedavno, kad je Kaleb bio u fazi da je odbijao više manje sve večere, osim jabuke.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

luna, ja griz ne nudim često, mislim da uopće nisam prije 2. rođendana ili čak kasnije, ali kad ga jedemo onda volimo nešto maštovito - npr. griz s jogurtom i voćem (našla na receptima, posebno je fino s breskvom) ili bananko-griz (s kakaom u prahu i komadićima banane).

vidiš, ne znam zašto nikad ne kupim griz od pira.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Gris, kajgana + jogurt (Petra obožava).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja virkam ovdje jer tražim inspiraciju za večere za Leu.

Večera nam naime uvijek nekako završi na kruhu-abc siru-'žutom' siru - malo šunkice-jogurt, a meni se to ne sviđa previše.

Najradije bih joj nešto kuhala, a ne znam što. Nikakve kaše/palenta/zobene pahuljice/griz ne voli. A ja ne volim da joj je i večera slatka jer za doručak jede kruh putar i pekmez ili med.

Za sad su mi ideje:

Palačinke (opet slatko)

Kajgana

Juha od paradajza

?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Favorit su nam oduvijek žganci (palenta) sami ili s jogurtom

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

- riža na mlijeku
    - gris zaslađen medom = domaći medolino

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

predaleko smo otišle, dijete iz naslovnog posta ima 14 mjeseci a mi spominjemo med i recepte za trogodišnjake...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sorry vodila sam se jelovnikom svojih cura.

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kaj u Zg-u u DM-u ima griza od pira?!
    kod nas u Varaždinu ga nema već mjesecima i nemaju pojma zakaj, jednostavno ne dolazi!
    tražila sam i u Čk- isto štanga...

a obožavamo ga i mali i ja..., šmrc...

inače ga jede na rižinom mlijeku isto s voćem friškim (kruška je zakon!) ili ukuhane grožđice, suhe brusnice, crni ribizl, marelice, šljiva, kako kad - (čitaj-čega ima...)
    mislim da je to ok za 14-mjesečnjaka...

a jako voli i jogurt s miksanim voćem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još sam se sjetila nečeg... Ako se djetetu navečer ne da jesti, super rješenje je frape - ja izmiksam bananu sa zobenim mlijekom, jako je fino (ako dajte kravlje, može i s kravljim - mi ga ne konzumiramo), prilično kalorično, a zdravo. S tim da se podrazumijeva da ga dijete pije na šalicu, ne na bočicu.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    predaleko smo otišle, dijete iz naslovnog posta ima 14 mjeseci a mi spominjemo med i recepte za trogodišnjake...
    Pa i cokolino se spominjao..i pastete, salame..
    Zasto ovo onda nije na dohrani?

Pir je dinkel.. pojma nisam imala..

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Još sam se sjetila nečeg... Ako se djetetu navečer ne da jesti, super rješenje je frape - ja izmiksam bananu sa zobenim mlijekom, jako je fino (ako dajte kravlje, može i s kravljim - mi ga ne konzumiramo), prilično kalorično, a zdravo. S tim da se podrazumijeva da ga dijete pije na šalicu, ne na bočicu.
    mi bananu smiksamo s jogurtom, ponekad se pocastimo i s nekim keksicem unutra i malo meda. ali med se moze izbaciti. pije na slamku. kupim one siroke pa ide bez roblema i uziva u tome. isko kao i LR kad je frka to sve smiksam i kalorijski smo sve nadoknadili.
    u toj je dobi BC je uvijek vecerao 7 korn ili ti 7 zitarica s mlijekom. nije bilo sanse ista drugo. ako samo i pokusali nesto drugo mu dati samo bi okrenuo glavu i to je to. ali lagano je tek s 18 mjeseci poceo prihvatati i druge stvari za dorucak i veceru. uglavnom zitarice na vec navedena nacine, palacinke, hit su nam sad keksi i mlijeko, na srecu voli one Mulino Bianco Grancereale kekse, pa mi je to OK. Salamu probao jednom, kad je moj necak jeo i pljunuo je. nisam vise forsirala jer i mi to jedemo jako rijetko.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

curke imam pitanje, djelomicno se radi i o veceri: da li velike kolicine graha (fazola) mogu biti stetne za dijete? naime moja L je LUDA za grahom, a najdrazi joj je leso sa maslinovim uljem. svaki dan se natezemo oko tog graha jer ga non stop pita i stvarno se razalosti ako ga slucajno nema. pita me tanjur, stane ispred mene, napravi sjetan izraz lica i kaze, "mama, moze shazon (fazol), mooooooooim te", a kad joj dam, onda se vrati jos par puta po repete. na kraju se to svede na dozu za odrasle, onako pun tanjur. ona svaki umoci u maslinovo ulje i zoba ga zoba dok se igra kao sto bih ja recimo zobala tresnje. ne znam, grah svaki dan i to par puta, to mi je malo previse ali mi se ne da svadjat s njom oko hrane jer se ne radi o junku. inace jede i sve drugo osim hrane zelene boje. sto se tice vjetrova (op.a. ), nisam primjetila nista posebno. sta mislite, da je pustim da jede grah svaki dan pa kud puklo ?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Griz- neće ni primirisati ni u kakvom obliku!
    Kruh- neće!

Pojede voćni jogurt, jaje, neku juhicu ako ostane od ručka (samo ju ja malo modificiram), keksolino ili sl, zobene pahuljice na mlijeku...

Paštete, hrenovke i sl. izbjegavamo tj. ja potpuno ali MM joj da kada ga vidi da i on jede

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    curke imam pitanje, djelomicno se radi i o veceri: da li velike kolicine graha (fazola) mogu biti stetne za dijete? naime moja L je LUDA za grahom, a najdrazi joj je leso sa maslinovim uljem. svaki dan se natezemo oko tog graha jer ga non stop pita i stvarno se razalosti ako ga slucajno nema. pita me tanjur, stane ispred mene, napravi sjetan izraz lica i kaze, "mama, moze shazon (fazol), mooooooooim te", a kad joj dam, onda se vrati jos par puta po repete. na kraju se to svede na dozu za odrasle, onako pun tanjur. ona svaki umoci u maslinovo ulje i zoba ga zoba dok se igra kao sto bih ja recimo zobala tresnje. ne znam, grah svaki dan i to par puta, to mi je malo previse ali mi se ne da svadjat s njom oko hrane jer se ne radi o junku. inace jede i sve drugo osim hrane zelene boje. sto se tice vjetrova (op.a. ), nisam primjetila nista posebno. sta mislite, da je pustim da jede grah svaki dan pa kud puklo ?
    pa ako joj ne ometa probavu tj. nema neugodne tegobe poput vjetrova, napuhivanja, bolova u trbuhu... zašto ne?? Samo joj ne bi trebalo dopustiti da joj grah preraste u jedinu namirnicu i ostale izbaci iz prehrane

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

. S tim da se podrazumijeva da ga dijete pije na šalicu, ne na bočicu.
    Mislim da još nisu izmisilili bočicu koja bi propuštala i frape, malo je pregust

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    Mislim da još nisu izmisilili bočicu koja bi propuštala i frape, malo je pregust
    Oho, sjećam se ja kako je jedna osoba iz moje šire obitelji svojoj jednogodišnjakinji radila guuuuuuuuuuuusti Čokolino i onda škarama povećala rupu na bočici pretvorivši je u rupetinu. :shock: Ima to svoj naziv - šopanje ili tov.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

večeras je bio griz, sutra eksperimenti.
    hvala cure

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mihina najdraža večera je izribana kruška, jogurt i 7-korn. je da ispadne bućkuriš, ali on to voli.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oho, sjećam se ja kako je jedna osoba iz moje šire obitelji svojoj jednogodišnjakinji radila guuuuuuuuuuuusti Čokolino i onda škarama povećala rupu na bočici pretvorivši je u rupetinu. :shock: Ima to svoj naziv - šopanje ili tov.
    Pa da.. to rezanje dude je bilo pod normalno, ili npr tu dudu na bocici samo probusit s jednom tankom iglicom da se beba nauci kako "pravilno sisati"..ono moras dobro potegnuti ne samo gutati..
    Al to sad nije tema pa jelte..sutim.

A sto se griza tice, mi smo u toj dobi volili griz na pola rizino/pola voda i dodano malo cimeta. Ako nije mogla cekati da se griz, zganci, zobene malo ohlade( sto je bilo cesto)..dodali bi zlicu dvije cistog tekuceg jogurta.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi ćemo uskoro napunit dvije godine, no još nikada nismo probali nijednu salamu, hrenovku, paštetu ili sl.
    Meni ona djeluje užasno mala za takve stvari...nemam pojma jesam li luda, ali meni iskreno nikad ni nije palo na pamet da bi ona to mogla jesti.

Mi za večeru papamo kruh i jogurt ili nekakvu kašicu od Millupe sa adaptirnaim ili sir ili rižu na mlijeku, maslac sa kukuruzim kruhom, u najgorem slučaju ABC sir, evo večeras je papala pileće bijelo meso od ručka....

Isto se nikad ne sjetim skuhati griz, a ne kužim zašto jer ja sam ga kao mala papala i volila. Baš se moram sjetiti ovih dana.

I cure, stvarno izbjegavajte te paštete i hrenovke, to je živi otrov i zadnje smeće koje bi inače završilo na otpadu da netko nije izmislio divan način kako i to unovčiti.
    Gledala sam par dokumentarca na tu temui znam da mi je danima bilo loše nakon toga.
    Nadam se da moja A. ništa od toiga neće probati još dugo, dugo...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Mi ćemo uskoro napunit dvije godine, no još nikada nismo probali nijednu salamu, hrenovku, paštetu ili sl.
    Meni ona djeluje užasno mala za takve stvari...nemam pojma jesam li luda, ali meni iskreno nikad ni nije palo na pamet da bi ona to mogla jesti.
    ..
    Ja te razumijem, djeca jedu ono što jedu roditelji.Ja obožavam salame, hrenovke, paštete i majonezu, MM isto tako.Kako da onda Zali spremim zobene pahuljice na rižinom mlijeku ili slično, kada to nemamo niti u kući?!Kao što netko ne drži slatkiše u kući, tako niti mi ne držimo "zdravu hranu".Umjesto toga pun nam je firžider salama i sličnoga i svi sve jedemo.Naravno, ne nagovaram je na ništa, što joj se sviđa to jede, nešto hoće, nešto neće,kako koja faza traje.
    No da se ne odmaknem od teme, voćni i dorađeni griz definitivno moramo probati!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    ahhh... ima i onih koji su davali djetetu da samo odgrize vrh dude... ali sada stvarno odosmo OT

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

..
    Ja te razumijem, djeca jedu ono što jedu roditelji.Ja obožavam salame, hrenovke, paštete i majonezu, MM isto tako.Kako da onda Zali spremim zobene pahuljice na rižinom mlijeku ili slično, kada to nemamo niti u kući?
    Pa nisam ni ja imala u kuci..no postepeno sam uvela neke zdravije namirnice i izbacila one ne toliko zdrave.
    I ne..to se nije desilo preko noci..nego malo po malo..mic po mic sam mijenjala svoje misljenje o nekim stvarima..pokusala sebe naviknuti na zdravije i MM takoder. Kad je Buba krenula s dohranom pocela su nasa razmisljanja da bi i mi mogli promijeniti prehranu.
    Neke stvari smo izbacili brze (salame, pastete), a neke sporije ili smanjili na minimum (kravlja mlijeko npr.).

Sve se moze kad se hoce.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nda... kao da sam ja znala za griz od pira, neke integralne zitarice i ostalo... Nikad jela, a sad imam 2 police pune zdrave hrane i to su uglavnom Antonijeve police. Ja se prislim tu i tamo pojesti nesto "njegovo", ali mi cesce poleti ruka za cokolinom koji njemu izbjegavam davati.

Inace, nama je dorucak griz + voce, ili musli + voce.
    Vecere su nam 7corn, palenta, juha od rucka ili neko varivo, jaje, kravlji sir + banana, nakon toga voli popiti mlijeko; rizino, ali cesce adaptirano..

I tako, raznovrsno mu je dosta, a moja sreca da ne bira.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

već više od pola godine F je u stanju svaku večer i jutro jesti palentu... a ako je i za ručak - super
    s malo masl.ulja i mrvom soli...

griz neće ni pokušati, ali ga često traži, pa ja skuham, a on viče daj pajentu

kad ne jede palentu, mogu pečena jaja (kajgana), sirni namaz i kruh, i/ili rižine loptice u kakau...

ako od ručka ostane juhe - ukuham malo paštice ili napravim žličnjake...

naravno i čista bijela pašta je omiljena...

ostalo - ne dolazi u obzir... nova jela ne želi niti probati... jer su mu izgledom nepoznata, pa frkće nosićem

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..
    Ja te razumijem, djeca jedu ono što jedu roditelji.Ja obožavam salame, hrenovke, paštete i majonezu, MM isto tako.Kako da onda Zali spremim zobene pahuljice na rižinom mlijeku ili slično, kada to nemamo niti u kući?!Kao što netko ne drži slatkiše u kući, tako niti mi ne držimo "zdravu hranu".Umjesto toga pun nam je firžider salama i sličnoga i svi sve jedemo.
    i ja ne jedem ništa bez majoneze. večeram sendviče sa salamom, a diojete od preko 4 godine nije u životu probalo ništa od toga
    ni paštetu ni salamu ni majonezu
    jednostavno oduvijek zna i govori mu se da to niej za njega..sad ni ne želi probati

zobene, griz, lan, pir...su u šli u kuću s njim. ako si mogla držat u kući recimo kašice kad je bila manja, možeš sad i zobene samo za nju. ne vidim problem. a ne moraš večerat pred njom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

izobene, griz, lan, pir...su u šli u kuću s njim. ako si mogla držat u kući recimo kašice kad je bila manja, možeš sad i zobene samo za nju. ne vidim problem. a ne moraš večerat pred njom[/quote]

Nama je super kada svi zajedno jedemo sve obroke, od doručka do večere i to nam je vrlo važno, Zala obožava kada smo svi za stolom i svi zajedno jedemo, to nam je kao neki ritual.I slažem se da se sve može kada se hoće - mi to nećemo!Jedemo sve i svašta, i zdravo i nezdravo, i variva i voće i meso, nešto voli više, nešto voli manje.Jako voli ČOKOLADU, MED, ostalo slatko ne baš.Ovako nam je baš super! :D

I opet se udaljismo od tome.Sto ljudi sto ćudi!

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Salžem se s Ninochkom.
    Ja sam i prije A. gotovo ukinula sve te suhomesnate stvari, no i sad ih nekad kupimo i jedemo (doduše, nama je domet pureća šunka ili pršut). ANjoj to nikada nismo ni ponudli niti je tražila, ona jednostavno zna da će ona dobiti svoju večeru i uopće ne vidim kod nje interes da jede nešto drugo.
    U biti jede ono na što smo je naviknuli, a od početka smo se trudili da to bude isključivo voće i povrće, žitarice, pureće ili teleće meso i riba jogurti.
    Od nezdravije hrane papa voćne svježe sireve i ponekad koju gotovu kašicu ili koji integralni keksić smiksan s voćem.
    Mlijeko isključivo adaptirano, sokovi nikad, čaj nikad.
    Grickalice ne jedemo ni mi veliki, eventualno rižine pločice ili čips od jabuke ili suho voće, a malena i ja smo posebno nakačene na musle od pira (dinkel), jedemo ih onako u suho, kao grickalice.
    I kako cure kažu neke od tih namirnica ušle su u kuću s njenom dohranom tako da ne vidim razloga da i vi ne počnete uvodit neku hranu u kuću radi djeteta, a možda se i vi onda naviknete na neke od tih namirnica pa izbacite neke od loših.
    Da ne bude da sam ja neki freak, ja recimo ima podosta kila viška i jedem slatko i ponekad nezdravo (pokoja pizza ili čaša Cole ili pecivo iz pekare) no onda se trudim da to ne bude ispred nje ukoliko se radi o nečem što ne želim da proba.
    Ne znam, smatrala sam da ako već nas naši roditelji nisu naučili zdravoj prehrani, trebam uložiti malo više truda da barem ja naučim svoje dijete, a ne da pustim da sve voda nosi jer se meni ne mijenjaju moje prehrambene navike.
    I da, mi još uvijek većinu hrane spremamo za nju odvojeno.

Ma sve se to može, samo uz malo upoznavanj s zdravom prehranom i malo truda.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

barbie šta da ti kažem. bravo za vas. ako vam je bitnije da jedete svio zajedno pa makar i smeće od hrane nego da mala pojede nešto bez konzervansa..samo naprijed

svako po svom. a o medu s 19 mjeseci mogu reći samo zašto si podebljala med i čokoladu? očito i ti znaš da to nije za nju

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da ne bude da sam ja neki freak
    Pa nisam ni ja freak..
    Svasta ja jedem sta Buba nece dobit tako skoro.

magriz, moja Buba je isto luda za zgancima. Kad ih kuham trazi da joj dam malo sirovih..pa to zoba..ko siroce..

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Griz u svim varijantama (običan, pirov, s cimetom, s jabukom, s brusnicama...) - nama je griz od jabuke hit (ili staviš voće koja ona najviše voli) - na rižinom mlijeku napravim običan griz ili griz od pira, posebno izmiksam jabuku i onda to promiješam - slatko je, a nema šećera i doslovce se davi u tome.
    Ovako i mi, a dodajemo također i kokos, orah ili žlicu domaće marmelade.

Također za večeru jede (ponekad) i gibanicu od sira, štrudlu od jabuke ili, odnedavno, palačinke. U ničemu od toga nema šećera.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E da, mi smo nedavno isto imali palacinke, nije da nije probao s marmeladom nedomacom, ali sam njemu jednu zamotala sa kombinacijom svjez.sira+vrhnje+banana. Pojeo cijelu :shock:

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •