Pozdrav svima,imam jedan problem koji me izludjuje na samu pomisao a kamoli na radnju :shock:
Proslo je vec 8 mjeseci od poroda,(prva trudnoca ) a sex u nasem braku je velika 0 ... MM je je nakon 6 jedana poroda rekao '' nemoj se nista brinuti cekat cemo jos mjesec dana onda ce biti sve na svom mjestu'' nakon 2 mjeseca sto je zajedno 5 nakon poroda ,jos uvijek isti problem...Doc kaze,gospodjo sve je u redu nakon poroda....ali taj u redu meni nije u redu.... jos uvijek nakon 8 mjeseci meni nije sve vraceno ili bolje reci previse se vratilo na svoje mjesto....hocu reci,da mi se nekako previse previse vratilo na svoje mjesto,razgovarala sam i sa docom,i sa sestrama,da nemozemo jos uvijek,pa svi kazu,ma joj to je vjerojatno tvoj strah u glavi,moras se opustiti,ali nije u tome stvar, ili doc kaze probajte sa gelom...ma nije ni u gelu stvar, moram reci bar tu prosto kad nigdje drugdje ne mogu srama:D i mokra i opustena i sve sve ali on nejde unutra nikako nesto nemoze proci...na pocetku kad ulazi toliko me ulaz boli da bi vristala ali ajd kroz suze pretrpim,a ulaz dublje kao da mi netko pokusava silom ugurati opet bebu unutra....toliko boli jako da se svaki put rasplacem od bola i jauka...a moj doc kaze ...sve je u redu... sama sam probala prstom opipati unutra sta se tu sve dogadja
pod prstom osjetim da je sve nesto hrapavo i previse usko,i nisko nesto...i sad kazite da nisam normalna .....MOLIM vas pomozite ili barem ako je netko imao takav problem neka me utjesi sa naslo se u cemu je problem,ili kako da ga rijesim ...hvala svima pozdrav
![]()