Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: lišajevi na bebi i na maminoj aureoli???

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno lišajevi na bebi i na maminoj aureoli???

kaj je to????
    uglavnom se lišajevi nalaze na nogicama (suha kožica malo crvena,malo perutava) i na podlakticama al tamo je samo suho.
    primjetila sam tad kad i njoj sebi na aureoli blizu bradavice isto takav lišaj :?
    ima ko iskustva kakvih?
    idem kod pedijatrice u ponedjeljak.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Takvu nekakvu promjenu i ja imam na istom mjestu..???Ali bebac nema nista,mi smo imali neke fleke po prsim koje su okarakterizirane kao atopijski dermatitis i koristili smo kratko kortikosteroide,bebac je sad ok.Al ne znam sta je meni.
    Sorry sta nismo pomogli,al bar znate da niste jedini. :/

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

emanina, može biti štošta: lišaj, neurodermitis, gljivice, AD... najbolje da odeš kod liječnika da pogleda!

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eki3 jel tebi nestala fleka sa prsa?
    mi smo bili ko pedice i dobila je neki losion koji ima 20% kortikosteroida i još sam kombinirala sa exomegom.navodno je to dobila jer sam ja konzumirala puno agruma i oraha i meda pošto sam bila bolesna.
    makar neznam zašto bi se to meni pojavilo :?
    pedica mi je savjetovala da sebe mažem sa exomegom međutim nije mi prošlo neg se proširilo.
    neznam ne bi rekla da su gljivice jer na drugoj cici nemam. morat ću kod opće prakse.
    njoj je bolje. još malo ima al to i dalje mažemo exomegom.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi kad smo bili kod ped. to mu je izgledalo kao AD,ali nije pasalo to sto se on obicno pojavljuje na pregibima i na vecem dijelu tijela.Prvo smo dobili preporuku da promjenimo kozmetiku ( omeksivac nisam ni koristila,a njegovu robicu sam prala odvojeno sa det. za alergicare pa to nije mogo biti).Beba je imala 3mj. i dobili smo jos preporuku za med.kozmetiku A-derma (kupka i krema na bazi zobi, mame su na nekom topicu pisale da su zadovoljne sa istim).Uglavnom to nam nije pomoglo a ni odmoglo, tako da kad smo opet dosli dobio je pripravak iz ljekarne sa kortikosteroidima(maze se samo na zahvacena mjesta, 7 dana).I proslo je,bebac ima inace suhu kozu.Od ta se kupamo u vodi s malo maslinovog ulja,potrosili smo A-derminu kremu pa smo sad uzeli od Mustele iz kolekcije za AD.Za sad je ok.

Moja flekica se pojavila prije nekoliko dana,tik do aurele.Velicine nokta,a izgleda kao da je netko skinuo povrsinski sloj koze i crveni se.Nisam jos bila kod dr.Iako sad dok ga dojim zna me pogrebati,pa si sve mislim da je mozda to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •