-
Ne mogu da se ne javim na ovu temu.
Oba djeteta sam rodila u malim rodilistima, prvo u Makarskoj kod dr. Viskovica a drugo, da ne bi isla u Split, posto je bas padao Uskrs i moj dr. isao na odmor u Zg, u Metkovicu kod dr. J.
Mislila sam da sam sa prvim super prosla dok nisam drugo rodila...
Samo rijeci hvale imam za rodiliste u metkovicu, osim pracenja otkucaja nikakvih intervencija nije bilo, ni dripa, ni probijanja vodenjaka,ni tabletica za smirenje i inekcija protiv bolova, ni rezanja, a zbog babice ni sivanja.
Posjete su bile jednom dnevno u tocno odredjeno vrijeme, dok mi je u Makarskoj mogao doci tko je htio kad je htio...
Bebice se ne pokazuju nikome :/ al smo ipak uspjeli umolit jednu babicu da i moji vide malu zabicu prije nego dodjemo kuci.
Bilo je ipak par stvari koje su me zasmetale, ali posto je sve teklo super ne zamjeram nikom nista :
1. doktor J. na poziv babice da imaju porodilju ne dolazi punih 2 sata cini mi se, i stize taman na vrijeme da vidi 'finale' tj. porodjaj - nije bio u bolnici u vrijeme dezure i mozda sam i zbog te cinjenice i prosla bez ikakvih uplitanja u prirodni proces porodjaja
kazem, super da je sve teklo kako treba...
2. Babice nisu bas neka strucna podrska zenama u dojenju,jako puno zivcanih i glasnih momenata si dopustaju obzirom da je tako malo porodilja tu u isto vrijeme... a plus sto mami ne pomognu bas rijesit problem koji je u pitanju :/
Nisam ja bila ta kojoj je trebala pomoc, al sam bila svjedok odnaosa prema druge dvije porodilje u sobi...ono, u prvi mah se potrude ukratko objasnit i namjestit bebu, al vec na prvi promlecic mame se deru da kako ne zna, i dosta daju cuce i bocice sa glukozom da se ne bi njih uznemiravalo po noci.. najvise Nana ili Nena, kako se vec zove...
Ipak, stanje je bolje nego je bilo u Makarskoj, malo vise prate kako ide i daju obloge kad treba
Do ovog momenta, kad sam procitala za tog novog dr. bi potpisala da cu i sljedece radjati u Metkovicu. Sad i nisam bas sigurna...
A sto se tice uvjeta, ma zene, zar vam je stvarno bitno ima li TV u sobi ili nema??? I da li je renovirano, novo ili kakvo vec? Dok nema opadanja stropova i slicnih nebuloza.
Glavno da je cisto i da je sa bebom sve ok, tih par dana ionako proleti u upoznavanju mrvice
Ne kazem, ljepse jest, ali nije nimalo bitno.
Sto se porodjajne sale tice, kratko sam tu i bila, ali radjala sam na stolu u poluuzdignutom polozaju, ako kome nesto znaci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma