-
Pozdrav
)) evo ja sam u devetom mj trudnoće,krajem ovoga mj mi je termin s tim da nam je ovo četvrta trudnoća,nadamo se bar koji dan ranije bebi
Prvo sam rodila u Mostaru a ostale u Metkoviću i nadam se i molim Boga da ni sada neće biti potrebe za Dubrovnikom ili nekim dr rodilištem... Meni je Metković extra,babice divne,radaona,sobe,wc cistiji već u mene kući
))) istog dam mišljenja da se tu ne sviđa samo onima koji su navikli na tepanje i tetosenje..ja dosta mogu pretrpiti bol,i nisam zanovijetalo,tako da mi je bilo super tokom ova dva poroda.jednomu je prisustovao dr Jeramaz a drugom Matusko koji mi je i vodio jednu trudnoću,slažem se i tvrdim da je svaki pregled vaginalno i dosta grub da prokrvaris,ništa osim sve je u redu ne govori o bebici..zato sam se sa trećom trudnocom prebacila u dr Bubice koji je stvarno divan,susretljivosti,razgovorljiv,zna se i našaliti dosta komunicira sa pacijenticom i otvoren je za svaku diskusiju ... Samo me jednom u ovoj trudnoći pregledao vaginalno i bila sam opustena da nisam ni osjetila tih 5 sekundi pregleda... Moje mišljenje da si u velikim rodilistima samo br a ovdje te maze i paze koliko god mogu...
Posljednje uređivanje od srecica : 04.08.2015. at 12:28
Razlog: Na forumu nije dozvoljeno vrijeđanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma