-
Evo da ne otvaram novu temu, isto mjesto, ista mama, nova cura.
Ugl. Moja T. je danas rođena 42+1 tt. Dr je čekao max koliko se usudio, a iskreno i ja. Bili zakazani ma indukciju juzros u 7. Ali moja pametnica je znala bolje od nas velikih.
U ponoć se budim, lije voda iz mene. Išli odmah u rodilište, ipak prošlo dosta vremena od termina, zlu ne trebalo. Obrijala se kući, u rodilištu dobila klistir. Moram reć da mi je bilo drago jer je i u samom izgonu malo išlo iz mene, što bi bilo bez toga ne želim ni znati. Moji trudovi, jaki i česti. Babica se čula s dr, kaže joj da ništa ne daje. Tako sam bila malo u sobi, dosta na ctg-u, malo na školjki. Od 6 prstiju do punog otvaranja manje od pola sata. Taman sestrama smjena u 7, a ja u izgonu tako da su 2 bile uz mene. Bodrile me, brisale znoj s lica, držale gdje sam rekla da trebam potporu. Izgon trajao malo dulje, cura mi je glavata. I ne bila d 4050 g i 54 cm. Masirala jedna međicu, druga me držala, obe navijale. Kroz 5,6 trudova izašla mala moja mrva. Nisam rezana, izbjegavaju to kad god mogu, nisam pukla. Bez kapi dripa ili glukoze. Sve na moje trudovi koji su bili dosta jaki i držali me stalno.
Tako da sam imala tu jednu intervenciju klistira koja mi je pomogla u biti. Da napomenem da je dr bio stalno s sestrom u kontaktu, i došao taman kad je cura izašla. Samo me pogledao da je sve uredu, pregledao posteljicu, potpisalo se di treba i svojim putem.
Muža odmah zvali da nas vidi, bilo 15ak min. Sad ležim i čekam tuširanje, mala spava. Dočekao me skroz dobar doručak, ne smetaju me puno, svakih uru nas povire.
Jedino tužno u svemu što sam jedina u cijelom rodilištu, nigdje nikoga. Tako je od petka kažu mi. Malo beba, žene se iz straha i kod urednih trudnoća odlučuju za Du ili St. A ovdje imamo sve za miran i lagan porod nakon uredne trudnoće bez komplilacija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma