-
Ja sam , na žalost srela samo one žene iz Metkovića i okolice koje imaju loše iskustvo s Metkovićem. Sigurno ima i onih zadovoljnih, kao uostalom svugdje. Stvar je osobnog izbora jer malo je žena na forumu a činjenica je da ipak jako puno žena iz Metkovića dolazi u Dbk, i to ne samo prvorotke, i to nakon ne baš lijepog iskustva u Metkoviću. Jedna žena iz Metkovića, moja cimerica, treći put je rađala, bližila se noć, bila je otvorena 4 prsta i čula je kad su rekli " ma pošaljimo je u Dbk, ko zna kad će...". Žena je rodila u autu usred zime
Nije to jedini slučaj, ali sigurno ima i onih sretnijih. A sestre stvarno imaju vremena za zezanje kad imaju nekoliko žena na odjelu. Koliko ih radi u smjeni? I koliko imaju poroda godišnje? Možda kao Dbk mjesečno. Ja sam tri puta rodila, moja sestra također, moje prijateljice, poznanice,... i nikad od nikoga nisam čula da je po noći bio sam u rađaoni. Paid, odluka je ipak tvoja i nadam se da češ imati lijepo iskustvo gdje god odlučila roditi. Sigurno je prednost Metkovića što imaju malo poroda i nema gužve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma