-
Zivko Matusko
Bok, vidim ova tema je odavno zamrla a ja malo da olaksam dusu...
Dakle rijec je o novom doktoru Zivku Matusku zbog kojeg uopce necu vise ici u DZ Metkovic na preglede, a ni na porod.
1. Ovaj dr.cim mu zena udje u ordinaciju kaze ajde na stol i zabije prste tako jako da stvarno zaboli (cula sam da neke zene cak i prokrvare nakon njegovog pregleda), a tek potom slijedi ultrazvuk i to kako kad. Meni su se svi cudili kad sam govorila kako me pregleda ginekoloski od prvog dana trudnoce i govorili mi kako za to nema potrebe. Tako sam neki dan otisla kod privatnog lijecnika i stvarno mi je covjek potvrdio: Ginekoloski se gleda samo u iznimnim slucajevima kada se na ultrazvuku ustanovi ili sumnja da nesto nije u redu.
Dakle ispada da se ovaj izivljava na zenama.
2. Ja od prvog dana trudnoce (sada sam vec 33.tjedan) imam E.coli, no on je pred tim zatvarao oci i nije mi htio dati lijekove nego tek kada sam prokrvarila u 4.mjesecu trudnoce dao mi 2 kutije Novocefa no iza toga mi nije htio dati uputnicu da opet provjerim urin nego sam morala ici kod dr.opce prakse koji mi je dao uputnicu i pokazala se E.coli koja je samo spala s 10^5 na 10^4. Kad sam mu to rekla on je rekao da je to normalno kao da sam ja s Marsa pala.
3. Pretrage krvi radjene su mi u 5.tjednu trudnoce i nikad vise, a znam da su potrebne u trecem tromjesecju sto mi je potvrdio ovaj privatnik i sada cu opet raditi pretrage urina i krvi.
4. Nema veze s njim ali me nervira i to sto za uzorak urina pri svakom pregledu dobijemo prljave case od tudje mokrace, fujjjjj
5. Kada ga na ultazvuku pitam detalje o bebi poput tezine, kaze mi normalno je i to je sve.
6. Kada ga zateknem na smjesni kao da sam dobila na lotu, cesto i puno kasni.
Eto ne mogu se vise sjetiti ali bijesna sam pogotovo zato sto se znalo desiti da me svaki put gleda ginekoloski a bebu mi ni ne pogleda po 2-3 mjeseca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma