-
Bljuckanje
Čula sam za skok u razvoju, ali da li postoji nešto suprotno
Bebača sam uvijek dojila na zahtjev (a možda i češće). Zapravo, na svaki znak nervoze ja sam mu nudila siku, a on: hoće-neće. Sada je nekako sve češće - neće. Jako rijetko on sam zgrabi cicu i navali, više se nekako natežemo. I prije par dana je počeo bljuckati. To se dogodi 2-3 puta na dan i nekome to nije čudno, ali on nije nikada bljuckao, pa mi je to čudno. To mi valjda govori da mu je to što pojede dosta, a s druge strane, uvijek mi jako kratko sisa, oko 5 min, nekih 8 puta na dan i 2 puta noću.
Da pustim dijete da diše ili da ga nastavim nutkati?
-
on će sad imat 5 mj, jelda?
možda da mu uvedeš malo razmaka između obroka? možda onda neće bljuckati? neznam kako je bilo do sad, mislim, koliki je razmak sada?
ima djece koja u 5 minuta pojedu onoliko koliko im treba ako u tih 5 minuta sišu jako (valjda sam dobro rekla)
ne treba svaki podoj trajat sat vremena, možda je nekad samo žedan... uglavnom, kako god napraviš uvijek mu u roku 2/3 sata nudi istu dojku tako da dođe i do masnijeg mlijeka
nadam se da sam ti bar malo pomogla, to je bilo samo moje iskustvo, nikako ne govorim u ime mama koje su prošle edukaciju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma