Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: u vezi povraćanja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno u vezi povraćanja...

već sam luda, u nedjelju nam je mali povraćao 7 puta, završili smo na tu noć na zaraznoj jer je to ipak bilo previše za njega, dobio je infuziju, ujutro u ponedjeljak su nas pustili doma nalazi svi ok, sumnja na entero virus. U četvrtak opet povraćanje 8 puta, zovemo zaraznu, kažu da bolje ne dolazimo zbog gužve, a i ja si mislim možda bolje u Klaićevu tamo ima i kirurgija ako je ne daj Bože slijepo crijevo. Prošli smo bez infuzije, nalaz krvi ok, nisu mu radili ultrazvuk abdomena, dobili smo uputnicu za gastroenterologa i neuropedijatra. Sada je opet povraćao ali "samo" 5 puta. šta bi to bilo, sumnjala sam da nije nešto strpao u usta pa zato povraća ili da nije reflux, on jadan samo prvi puta povrati mlijeko, a ostalo se muči i napinje, a nema šta osim žuči. Mislim da je reflux valjda bi se ranije manifestirao ili griješim...pomoć molim

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a kakva mu je stolica

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

normalna, kao i inače. Ja ga uglavnom dojim, nadohranu baš i neće, a sada mu ništa niti ne dajem od dohrane. Zvala sam Klaićevu rekli su da možemo doći da će opet napraviti pretrage, mislim raditi pretrage po treći put jedne te iste. Ti nalazi su mu u redu, pa valjda treba proširiti pretragu. Gastroenterolog ne radi do ponedjeljka.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo u zadnjih par mjeseci nekoliko puta imali enterovirozu, u slicno kako si ti opisala povracanje i stolica joj je bila vise bjelkasta, a kod nekog se javi i blago povisena temperatura

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je znala imati takve enteroviroze, trajale su po 10-14 dana. pa jedan dan povraća, pa 2 dana ne povraća, pa opet povraća i tako. stolica joj je uvijek bila normalna i nikad nije imala temperaturu. i radilo se samo o virozama.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

je enteroviroza, imaš pravo sad sam se tek uspjela dovući do kompa i ja sam cijelu noć grlila školjku, eto nisam imala pojma da može biti u takvom obliku da se pojavi i povuče po nekoliko puta, hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •