-
Sun, nisam ni pomislila da bi beba mogla odmah dehidrirati, nego da će biti žedna i da će plakati tak dugo dok ne dođem doma. Ja sam u početku čvrsto odlučila da ću isključivo dojiti i da neću nikako davati vode, ali ne bih htjela da mi se bebica nepotrebno muči zbog moje zadrtosti.
Znam ja da voda ispire zaštitini sloj, ali ako se taj sloj stvarao 3 i pol mjeseca, koliko ga onda može isprati nekoliko gutljaja vode? Sad se pitam koliko je to uopće provjerena informacija...
Zorana, meni se čini puno rizičnije za bebu da ju navlačim po raznim čekaonicama u sezoni gripe, nego da je doma pa popije malo vode.
Leonisa, napisala sam kako je znao da je žedna jer je kod nje to očito. Btw. kad smo bili kod pedijatrice i počela je to isto raditi, ona je isto odmah rekla da je žedna. Znam da bi bilo najbolje da joj uspije dati izdojeno mlijeko, odnosno da ja uspijem izdojiti toliko da joj može dati svježe.
Za sad smo odlučili da ja ostavim i mlijeko ako uspijem izdojiti i vodu ako mlijeko ne bude htjela (jer voda nema ni okus ni miris, a izdojeno mlijeko promijeni okus) , pa će joj MM probati ponuditi i jedno i drugo na žličicu prije nego počne plakati, jer onda više nema šanse da će htjeti. Idem zubaru u petak, pa ćemo ovaj tjedan vježbati. Nadam se samo da će biti lijepo vrijeme pa će on s njom šetati u kolicima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma