Molim neka iskustva za spomenuti vrtić.Imam dilemu dal upisati dijete u Krijesnice?..Ak imate iskustva-pišite,pišite
Molim neka iskustva za spomenuti vrtić.Imam dilemu dal upisati dijete u Krijesnice?..Ak imate iskustva-pišite,pišite
misliš krijesnice u krajiško?
krajiškoj ulici, ispravak
Da,u Krajškojana1 prvotno napisa
mi idemo u krajišku odnosno jaslice su u kordunskoj. Nama je lijepo, tete su dobre i pune elana. Za razliku kad smo bili u novom zagrebu ovdje je super super.Neznam što te još zanima?
moja cura je išla u Krijesnice, možda je to ipak bilo davno...prije osam godina, ali bili smo jako zadovoljni.
podižem temu jer me zanima ima li tko kakvih novih informacija o jaslicama Krijesnice?
hvala![]()
Moje curke išle od 1 godine u Krijesnice, ja zadovoljna a i one, a to mi je najvažnije......
i mi smo više-manje bili zadovoljni sa jaslicama u Krijesnice!
hvala cure!
bucka, zašto više-manje? tj. zanima me zašto manje? bilo je nešto što ti nije odgovaralo?
još jedno pitanjce: imaju li te jaslice uopće nekakav vrt ili ne? vidjela sam na sajtu da vrtić ima (makar je između zgrada) ali jaslice su u kordunskoj, na drugoj adresi
i vrtić i jaslice imaju dvorište sa igračkama, čak kad je ljeto napune im male bazenčiće....
a što se tiče osoblja ima ih svakakvih al sve tete su OK više manje ....sto ljudi sto čudi......
meni se nije uopce svidjalo to sto je nika promijenila tamo 4 tete u 8 mjeseci!macka prvotno napisa
jaslice imaju veliku terasu tik do crkve sv. Blaža!
ok, bucka, nkusic, hvala vam![]()
s obzirom da izgleda da nam je to trenutno jedina opcija, upisat ćemo bublicu tamo, pa ćemo vidjet. nadam se da će sve biti ok
Ja na kraju upisala dijete tamo.Za sad zadovoljna :D
baš mi je drago što si zadovoljna, al najvažnije je da je dijete zadovoljno