-
Pomoć, meni ništa nije jasno sa isofixom 15-36
Dakle do sada smo imali tobicu i pošto ju je prerasao odlučili smo se za romer kidfix jer nam se čini da je sigurnije ako je autosjedalica pričvrščena ako se već veže samo pojasevima automobila. E pa pitanje je sljedeće imamo škodu2002 i našli smo dvije kuke da li su one dovoljne da drže sjedalicu nepomično jer ne kužim da moj auto ima bilo kakve vodilice i da li treba za tu veliku takozvana treća noga.
Puno hvala!
-
Za booster vam ne treba treća točka, budući da se dijete veže pojasevima automobila, a ne pojasevima autosjedalice.
-
Puno hvala, i još jedno bedasto pitanje ako je sjedalica sa isofixom onda ona paše u svaki tip automobila sa isofixom bez obzizira na naslone i sl
-
Uglavnom.
Pogledaj samo u uputama automobila u odjeljku o sigurnosti djece - imaš li kakvu oznaku čovječuljka i slično.
Onda postoji mogućnost da ti ova sjedalica neće moći koristiti naslon izvučen do kraja.
-
je ima za ćovječuljka do 135 cm, ali do te visine ju mogu normalno koristiti a i ni jednu drugu ne mogu do kraja zar ne (mislim maxi cosi xr)?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma