ne bih da začatavam topic, al fakat ne vidim gdje je problem...
pa što je u tome tako loše da upija tvoj svjetonazor ? :? djeca forumašica na ovom topicu također upijaju svjetonazor svojih roditelja. a čiji će ako neće roditeljov ? to nema veze s činjenicom da djeca jednog dana mogu sebi izabrati svjetonazor i vjerovanje kakvo žele. ne moraš mu braniti, možete zajedno otići... :?Stvar je u tome, što on moj svjetonazor ipak ,nekako, upija doma, pa makar i neverbalno...a ako želi ići zašto da mu branim ?
pričala sam već da je moja baka ovog božića naučila zxuju da kleći i drzi sklopljene ručice (naravno ona je to učinila i malo meni namjerno uz inat)... mom muzu (kakti nekom vjerniku) nije bilo uopće drago vidjeti vlastito dijete u takvom položaju, na svu sreću zna da ću ja to riješiti famijalarno-interno s mojom bakom, al bih ga itekako razumijela (mada bi mi bilo naravno krivo i zao) da zabrani odlazak zxuji kod prabake. da je obrnuta situacija ja bih već bila na plafonu.kad je mama čula, nije joj bilo drago i više tamo nisam išla.....
p.s. da ne začatavamo topic, možemo ovu raspravu prebaciti i na topic za ateiste... (moderatorica slobodno može prebacit postove)![]()