-
Herpes u kutu usana! Je li opasno?
Jučer sam dobila herpes? Treći put u životu. Nikad nisam imala genitalni herpes. Što mi je činiti? Mazati? Zvati doktora? U ponedjeljak sam bila kod njega - sve ok, 22. tjedan. Koliko je to opasno za našu predugo čekanu bebu?
-
ništa ne brini.
virus je ionako kod tebe prisutan već odavno samo je sad "izbilo" jer ti je vjerojatno opao imunitet zbog nečeg.
mislim da smiješ bez problema staviti virolex na mjehuriće da se prije sasuši, ali bolje pročitaj uputstva ili pitaj u ljekarni.
več ste toliko naraslii- :D
-
nisam nepismena-samo mi se omakla tipka na onaj već
-
Nemoj s ničim mazati!!
I meni je tako isto izbio na početku trudnoće i kad sam išla kod doc da mi prepiše neku kremu rekla je da se tokom trudnoće nesmije ništa uzimati za herpes...
Proći će samo od sebe.
Znaš kak ja to rješavam: namažem preko noći (samo 1 noć) sa kaladontom da se posuši i nakon toga mažem sa kremom za guzu i prođe za čas!! :D
-
kod herpesa (posebice kad je tek "svjež" i još "buja") uzmem običan kalodont i namažem ga. kasnije, kad se smiri, mažem nekom kremom protiv herpesa (ne znam ime, znam samo da je boje kože) i preko toga puknem pudera u prahu. na neki način ga zabetoniram i ne dam mu da diše.
meni recimo ove prozirne kreme za herpes ništa ne pomazu.
-
-
imaš u apoteci flasterčiće za herpes ,odlični su ,em što se ne vidi jako a i puno brže prođe.ja sam im normalno stavljala u 20 tj trudnoće,inače sam sklona herpesima čim imunitet padne.rekao dr nema uopće straha
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma