imam pitanje tj nedoumicu vezanu uz onaj indikator/ skalu na AS. Naime, u uputama piše da je AS ispravno montirana ako je boja na indikatoru skroz plava, dakle ne smije se viditi narandžasta, inače AC nije ispravno postavljena.

Kad je AS u ovom položaju, i kad je montirana na kolica, onda indikator izgleda ovako, vidi se malo narandžastog, točnije linija izm. plave i narandžaste boje poklapa se točno s ovim donjim utorom (mali žlijeb na vanskoj strani kućišta), i ja sam godinama mislila da je to pravi položaj (što mi je potkrepljivala i činjenica da je u takvom položaju kad je AS na kolicima, inače bi tvornički napravili da AS stoji pod nagibom tako da indikator bude skroz plav).
Ono što sam primjetila je da kad AS postavim u položaj da je skala na indikatoru potpuno u "plavoj zoni", čini mi se da je kut nagiba preokomit. Kad AS postavim u položaj da je indikator kao na prethodnom linku (linija izm. narandžastog i plavog pada na taj utor), čini mi se idealan nagib.

Ono što me zanima je činim li pogrešno ako se ne povodim za tvorničkim uputama, nego po svojoj intuiciji?
Zapravo zanimaju me iskustva drugih vlasnika ove sjedalice, obraćaju li uopće pozornost na taj indikator ili ne?

joj, nadam se da će netko shvatiti što je pjesnik htio reći