-
Eto me nakon par mjeseci... situacija se meni i mom posinku baš i nije pomaknula na bolje. Posinak je krenuo u srednju školu u drugi grad (bio je jako protiv toga, ali nije imao drugi izbor zbog loših ocjena), u međuvremenu mu je umro djed za kojeg je bio jako vezan, njegova mama je dovela u svoju rodnu kuću drugog čovjeka (zbog kojeg je i ostavila obitelj). Previše toga odjednom za njega. No ja se i dalje osjećam jadno u vezi njega: brinem se i trudim - njemu je to bezveze, čak mi otvoreno kaže da bi to sve bilo ok da sam ranije došla u njegov život, ali da mu je sad prekasno za to. Da mu ništa ne znače obiteljske večere ili obroci ili razgovori ili zajedničko glupiranje ili gledanje TV-a jer mu je prekasno za sve to. Povremeno, vrlo rijetko mi dođe i povjeri mi se (zaljubljen je u stariju djevojku), pita za savjet, no meni je to tako malo! Često se osjećam kao krpa: kuham mu, perem ga, zarađujem za njega, ne spavam kad u subotu ide van dok se ne vrati... , proživljavam s njim njegove probleme, srditosti i duge šutnje... ali među nama još nema čvrstoga "linka". Teško mi to pada. Dođe mi da odustanem, ali takva pomisao me jako deprimira, osjećam se neuspješnom. Pravi se velik i snažan, i njegov tata ga podupire u tom "muškom" ponašanju, a meni je to tako neprirodno... istina je da je puno zreliji od svojih vršnjaka, ali isto mi je tako jako neprirodno koliko odbija emotivnu bliskost... što da radim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma