Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Znak "zabranjeno parkiranje"

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Znak "zabranjeno parkiranje"

Zna li tko gdje se može kupiti znak za zabranu parkiranja? Naime, pred garažama nam se stalno parkiraju i susjedi i nepoznati. Ne želimo zvati pauka svaki put, ali znak bismo svakako stavili, ako se to uopće može.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Onome tko se nekulturno parkira pred tudjom garažom neće ni znak pomoći (iz iskustva)

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidjela sam sve te znakove u raznim veličinama u trgovačkom centru "Bricostore", ali ne znam da li vi imate taj t.centar u Zagrebu...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Vidjela sam sve te znakove u raznim veličinama u trgovačkom centru "Bricostore", ali ne znam da li vi imate taj t.centar u Zagrebu...
    A gdje je Bricostore? Možda mogu do njega.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da probaš tu pitati?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kloolk,
    Pravi link!!!

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ja sam bila zvala neku firmu koja proizvodi znakove, ali mi je puno jeftinije rješenje bilo ploča od pleksiglasa kod onih koji rade pločice za vrata, pečate, stalke za cjenike u kafiću i sl.
    Imaju neku standardnu opciju; znak zabrane i ispod natpis “osim stanara” za nekih 130 kn.
    Nama je pomoglo. :D

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ako zemljište ispred garaže nije vaše vlasništvo onda sam znak nema "težinu" i parkiranje ispred nje nije zabranjeno. Druga stvar je to što je takav postupak bezobrazan. Osobno bih radje zvala pauka i riješila se smetanja ulaska u vlastitu garažu jer ako je auto parkiran ti ne možeš koristiti svoje vlasništvo.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Ako zemljište ispred garaže nije vaše vlasništvo onda sam znak nema "težinu" i parkiranje ispred nje nije zabranjeno. Druga stvar je to što je takav postupak bezobrazan. Osobno bih radje zvala pauka i riješila se smetanja ulaska u vlastitu garažu jer ako je auto parkiran ti ne možeš koristiti svoje vlasništvo.
    ???
    bez obzira jeli zemljište javno ili privatno, ako je nogostup sa skošenim rubnjakom predviđen je za ulaz u garažu (kolni prilaz objektu) i zabranjeno je parkiranje, uostalom ako nije suprotno naznačeno zabranjeno je uopće parkiranje na nogostupu.
    ako je zemljište javno, i nije nogostup a služi (i u papirima je tako) kao kolni prilaz kući parkiranje nije dozvoljeno (smije se imat samo jedan kolni prilaz, hm,hm).

a da obojaš na pločniku bijelom bojom kako svi rade P i 2 prekrižene linije na prostoru koji ti je potreban za ulaz u garažu, ili to napraviš na ogradi (meni je na ogradi, a i redovno vrištim kroz prozor-pomaknite auto )

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Ako zemljište ispred garaže nije vaše vlasništvo onda sam znak nema "težinu" i parkiranje ispred nje nije zabranjeno.
    mim
    Zakon o sigurnosti prometa na cestama ,clanak 82.
    Vozač ne smije zaustaviti ili parkirati vozilo:
    ispred kolnoga ulaza u zgradu, sklonište, dvorište ili garažu, iznad priključka na vodovodnu mrežu i ulaza u kanalizaciju ili drugu komunalnu mrežu te na mjestima rezerviranim za vozila opskrbe ili na mjestima namijenjenim i obilježenim kao mjesta za odlaganje kućnog otpada, ispred i na vatrogasnim i drugim komunalnim i javnim prolazima i prilazima.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam vidjela dosta garaža na kojima je nacrtan znak zabrane parkiranja i zaustavljanja na samim vratima garaže

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

provjeri prije no što stavite takav znak, pogotovo na javnoj površini...
    komunalno redarstvo bi ti moglo raditi probleme,

ali što se tiče samog znaka, ima firmi koje ti to naprave za cca 15 minuta
    pismorad, signalgrad, lineastudio, pako, ima ih preko 20 u gradu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo imali taj problem i stavili ne znak, nego onu veliku naljepnicu. moram priznati da se manje auti parkira ispred ulaza u dvorište. prije bi svaka 2,3 dana zvala pauka i kasnila na posao više od pola sata...
    a stanari su mi rekli da dosta dugo traje da se dobije baš znak, da je procedura takva pa je ovo super rješenje!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

stavili ne znak, nego onu veliku naljepnicu
    Gdje ste nabavili tu naljepnicu? Koliko košta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •