-
na naše financije se najbolje odrazilo to što je mene prije Božića uhvatila "šiza" kad sam vidjela svoj Amex račun pa sam prerezala sve kartice (i Maestro i Master).
Nisam izvadila niti jednu jer sam prelijena i moram priznati da se oduševim kad stigne račun za Diners na 135 kn (rata za ne znam više što).
sada sve kupujemo isključivo na gotovinu (imam metodu - ja prebacim lovu mužu na tekući preko neta / 5kn provizije) i s tim kupujemo. ne idemo u dućan već koristimo dostavu (nevjerojatno koliko se uštedi kad ne hodaš sam među policama i ubacuješ u košaru sve što vidiš). Ja ne dolazim u doticaj s gotovinom (jer bi nestala brzo).
Minuse nemamo jer smo tražili da nam ih ukinu kad smo ih pokrili (s lovom od svadbe). master ne koristimo, ali ga ne vraćam.
Prvog u mjesecu mi se s računa automatski skidaju krediti i osiguranja, za režije imam trajni nalog. I tako uvijek znam s koliko love mogu računati.
druga stvar koja se jako pozitivno odrazila na naš budget je zabrana rada nedjeljom - sad ne stignem u shopping i ne trošim apsolutno ništa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma