Evo me. Inace, MM je freak za kontroliranje takvih stvari (on isto ima tekice i Excele), meni je to uvijek bilo tlaka, tipa, ne pusim, ne pijem, ne drogiram se, ne kockam se, znaci ako sam i potrosila, otislo je na 'normalne' stvari. Ali onda smo shvatili da iako imamo iznimno dobra primanja, opce stanje na racunima nije bas u skladu s tim. Onda sam dobila uputeSanja prvotno napisa
![]()
Pa sam gledala izvode i vidjela da svako dva-tri dana idem na bankomat, dignem pare koje se onda rasplinu, a ja ustvari nemam pojma gdje je otislo. I tako x puta mjesecno - iskreno, ostala sam paf kad sam vidjela koliko sam love mjesecno tako trosila. Ja bih rekla oko 1000 kn a ispalo bi i 4 puta vise.
Pa sad sve kupovine osim male spize obavljam na karticu s odgodom, a gotovinu drzim za sitnice i dzeparac. Karticne troskove kontroliram svakodnevno i pokusavam se ograniciti na odredjen iznos. Kazem pokusavam, jer sam sad dosla do stadija gdje potpisujem Marusku:
i dodajem, posebno kad se radi o odjeci za malisu. Ali popravljam se.tako da znam koliko i na što trošim. Ja imam problem sa zašto. Prečesto ne odolijevam 'potrošačkoj groznici'.