Karticarka sam i doslovno (radim u banci na IT podrsci karticnom poslovanjusorciere prvotno napisa
))
Tvoja pitanja su odlicna, samo sto kad mene ponese, ja uvijek nadjem meni odgovarajuce razloge. Slicno mi je savjetovala i jedna kolegica, ona UVIJEK priceka jedan dan i vrati se po komad robe - kaze da cesto doma kad prespava zakljuci da joj to i ne treba (bas kao i taj sako). Ja sam impulzivni tip koji odmah, ali odmah mora kupiti ono do cega mu je stalo (na svog taticu). Ali u zadnje vrijeme se puno bolje kontroliram, MM me spusta na zemlju, i masu puta odustanem bas zbog njega, neugodno mi donijeti peti slicni komad doma, mada znam da cu od njega dobiti samo zavrtanje ocima kao komentar.
Sanja, nazalost, najcesce spadamo u onu najgoru kategoriju kupaca. U kupnju idemo s popisom, ali onda napravimo i djir po svim redovima da vidimo 'sta smo zaboravili' pa natrpamo kolica svim i svacim. :/ U zadnje vrijeme se trudimo vikendom razmisliti sto cemo jesti taj tjedan, kupimo namirnice i onda manje i trosimo i bacamo. Jos uvijek je spiza ogroman izdatak i znam da ga mozemo jos srezati.

Odgovori s citatom