Quote Originally Posted by retha
Quote Originally Posted by saška
I strašno mi je dobra ova ideja za štednju za maturalce i sl. Od sljedećeg mjeseca ću stavljati po 50 kn za to.
Mi ne stedimo za maturalac i tome slicno..to mi nekako uopce nije palo napamet. Mi skupljamo malo pomalalo u svrhu nekog daljnjeg skolovanja..
Kaj ak ce mi npr s osamnaest doci i reci da bi ona na prijemni za nekakvu umjetnicku akademiju u npr Nizozemskoj..
A ja nemam pare ni za kartu..ni za prijemni..za nis.. To bi mi bilo zbilja zao da joj neku takvu zelju ne mogu ispuniti, to mi se cini kao veca trauma nego uopce ne ici na maturalnu zabavu.
Budući da ste banalizirale moju rečenicu moram objasniti da ovo sl. iza maturalca označava veće troškove koje se tiču djece, a trenutno su futur egzaktni.
Iako ja nisam osoba koja će liti suze što ne mogu djetetu platiti školovanje u inozemstvu (a već sada bih se usudila reći da to neću moći), nekakav početni kapital ću imati jer planiramo nasljedstvo (buduće)kapitalizirati u obliku stana, prvo u Osijeku, a kasnije ako bude potrebe u nekom drugom gradu.