-
MM je voditelj kontrolinga tako da mi imamo kućni u budget u tablicama, grafovima i tijekovima koji su meni uz VSS i puno volje potpuno nedohvatljive. Keš vidim samo za dnevne troškove,a sve ostalo projuri net bankingom i karticama na sve strane. Sve u svemu kod nas je problem što je MM pretalentiran za financije da bi se to dalo uskladliti sa stvarnim životom tj sa mojim trošenjem. On to sve isplanira ja razumijem dok on drži prezentaciju sa svim se složim za dva dana ne znam što je to bilo. Sad sam odlučila vratit se na svoj sistem zapisivanja u tekicu irazdvajanja na hrpice. Do sada to nisam mogla jer je MM imao neke vrlo snažne financargumente zašto ne smijemo izvlačiti toliko keš, al ja sam sad povukla crtu i od sad svoj dio vodim po svom. On vodi fixne troškove režije, a ja sve ostale varijabilne. Dodjelit ću mu njegovu nabavku, auto i gablec, a ostlao vodim po pretpotopnim metodama koje razumijem. Papir i olovka + digitron. Zna li netko za neke praktične registratoriće ili nešto slično da si pomognem u organizaciji?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma