-
Hm, meni je slabija strana organizacija vremena... evo prošlo pola noći i ja umjesto da spavam "visim" na Rodi...
A u svezi s "šparungom" ne znam je li tko spomenuo onih 15 posto u DMu. Ja tamo kupujem nekoliko puta godišnje i to isključivo s tim popustom. Skupimo se dvije- tri kolegice pa naljepnice lijepimo u jednu knjižicu(u tu svrhu gotovo isključivo kupujem samo bonove za mob.) 20 kružića se skupi za čas.
Nisam pedantni zapisivač troškova... ali kad nanjušim nešto što je potrebno i korisno po povoljnoj cijeni i dugim rokom uporabe postajem neuračunljiva... Npr. još uvijek imam zalihe trajnog mlijeka 2,5 mm po cijeni... ma da vas ne lažem ali uglavnom uvjerljivo ispod 3.5 kn. to je jednom bila vikend akcija u Bili. Mislim ... kad bih napisala koliku sam si zalihu bila napravila vjerujem da bi me većina :? . ima još nekih par kartona i onda prelazimo na svježiju zalihu po cijeni 4,3kn.
inače naišla sam i na krušne mrvice -pola kg za 3 kn... , ah, ali trajnost im je samo godinu dana... zato nisam štedjela kad sam ulovila tjesteninu pola kg za 2,71- zaliha je uvjerljivo za bar do sljedećeg proljeća...
Hm, ali kako rekoh na početku, slabija mi je točka kontrola vremena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma