Mi u gradu imamo dva DMa. jedna u jednoj ulici gdje je malo nespretno doći s autom jer nikad ne znaš hoćeš li se moći sparkirati, a drugi, veći, u Mercatoru.
I sad, pošto ovaj veći, puno bolje posluje, u manjem sa svakom kupnjom dobiješ bon za popust od 10% za slijedeću kupnju, ali koji vrijedi samo za taj DM. potiču nas da kupujemo tamo

Ja sam možda pronašla novi način za uštedu. Internet trgovina u mercatoru.
Zašto ušteda?
Zato što i kad idem s popisom uvijek kupim stvari bar za 100 kn više jer vidim neku akciju, nešto što sam "zaboravila" napisati i sl.
Ovako, preko neta naručim samo ono što trebam, oni to dostave MMu na posao u Zgb i super.
Ja ne provodim prijepodneva s djetetom u shopping centru nego se odemo prošetati, MM isto nema nikakvog posla oko toga, i samo navečer trpam u frižider
Dostava je 25 kn ako je iznos manji od 500,00 , a ako je veći onda ništa.
S tim da ja štedim i s tih 25,00 jer, kako rekoh, ovako uvijek potrošim više :/
Z sad sam jako zadovoljna. Strašno su ljubazni i profesionalni, voće i povrće koje naručim je jako lijepo, uvijek me nazovu kad nečeg nema da me pitaju jel želim nešto drugo ili ne, kad sam naručila preko 500,00, a nečeg nije bilo pa je to smanjilo iznos nisu mi naplatili dostavu jer je kao njihova greška, a i kad je bila moja greška u naruždbi pa je to smanjilo cijenu dosta također mi nisu naplatili dostavu.
Uglavnom, sviđa mi se ovo