Citiraj sorciere prvotno napisa
Citiraj donna prvotno napisa
nama definitivno treba netko da nas nauči organizaciji troškova.ništa nem ne ide,lova leti doslovno na sve strane..primanja su dosta velika obzirom na današnju situaciju i umjesto da to znamo iskoristiti mi nemamo novaca :/ definitivno previše trošimo i neznam kako tome stati na kraj :?
donna, nitko to neće napraviti umjesto tebe.

jel imaš tekicu? jel imaš olovku? primi se posla- i piši... to je prvi korak.
pa jesmo..jedno vrijeme :/ i onda tek vidiš moj Bože koliko računa treba poplaćati,ostalih stvari,hrane za pse,izložbe(naš prilično skupi hobi),namirnice..
a problem oko namirnica je taj kad ja odem u Mercator sa spiskom koji sam uredno ispisala prije-opet svejedno kupim bar 10 gluposti.tj nisu to gluposti,sve to meni treba ali opet račun nije nikada ispo 300 kn.
isto tako odjeća za malu..ima stotine stvari,majčica i hlača a ja kad vidim nešto novo i slatko-UZIMAM :/ nemogu si pomoći oko toga ! nekada me MM razuvjeri da imamo sto njenih neiskorištenih stvari i definitivno ne treba još jednu slatku majčici i onda ok shvatim!
onda recimo gorivo ! pa toliko trošimo na gorivo da to nije normalno."tankamo" auto svaka dva dana-stalno se vozikamo negdje...
pa onda...DM-tamo kad odem uvijek se napravi veliki račun jer uvijek NEŠTO baš trebam
ok sad sam iskoristila onaj popust od 15 % i dobila besple pelene ali račun je bio veeeeliki
ima još 100 stvari.....