-
Mima, meni se vaš dućan čini priličnim troškom, tim više što kažeš da ga probijete, a soma kuna u dm-u mjesečno mi je totalno puno.
Mi smo nedavno kupovali u dm-u s ispunjenim blokom s naljepnicama. Napravili smo popis stvari koje će nam trebati i kupili višemjesečnu zalihu šampona za kosu, gelova za tuširanje, raznih omekšivača, dezića, pasti i četkica za zube, nešto hrane, ma fakat ne mogu ni nabrojati što smo sve kupili (imamo prostoriju u kojoj sve to možemo spremiti) i s popustom je koštalo nekih 1300 kn. Po mojoj procjeni, barem dva-tri mjeseca neću morati ni ući u dm po kozmetiku. Eventualno ću kupiti bon za mobitel, tako da dobijem naljepnicu, Fiona svojim curkama u vrtiću voli kupovati rođendanske poklone u dm-u (one pakete kozmetike s princezama) i sl. No, to su izvanredni troškovi.
Donna, vi znate gdje vam idu novci, sad je samo pitanje smeta li vas to ili ne. Ako vas smeta, jednostavno prestanite. Postoje nebrojene stranice na netu na kojima možete dobiti jednako kvalitetne ili još kvalitetnije savjete o temama koje vas zanimaju, a pretpostavljam da ionako plaćate nekakav pristup internetu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma