daklem odlučeno je...sorcie hvala za sve savjete...
![]()
![]()
napravila sam plan i pročešljala kuću...
krenula sam od prekjučer, :D kupila sam tekicu i navila mobitel da zvoni svaki dan u 20,00 da popišem potrošeno...
očistila sam novčanik od starih računa i svaki dan u njega spremim račune a nakon večernje inventure bacam ih u smeće da ne nosim torbu punu smeća kao do sada.
prešla sam na alk. ocat i sodu kao sredstva čišćenja jer sam skontala koliko otrova imam u WC-u i ispod sudopera. U novcima 326,81 HRKunicu... pa štedit krećem od tud... a valjda će mi se i organizam malo pročistiti od onih 300 otrova koje svaka europska žena nosi u sebi...
sljedeća stavka biti će kozmetika ( isto imam zalihupoveću preparativne kozmetike) - pokušat ću vidit koliko prostora za uštedu imam ako doma budem radila kremice, pilinge, pakunge i sl.... oriflame je dosta zaradio na meni...
čokolada...moj je porok jedini (ne pušim, ne pijem moram se negdi luftat) i neću tu ništa rezat osim ako mi guza više ne bude mogla stat u stolicu![]()
kad ovo izvedem na čistac, krećem u obračun sa mobitelom... njega mi se teško odreć ali.i oni su dosta zaradili na meni......
držite mi fige..........