Mi smo je kupili nakon što smo skinuli prvo poglavlje s neta i pročitali ga. Nije nam žao, ja sam je pročitala već nekoliko puta, napravili smo plan prilagođen potrebama naše obitelji.saška prvotno napisa
Ima više područja koja se u knjizi "obrađuju", što si u većoj frci - to se više isplati imati je. Ima nekih prepirki po forumima u vezi te knjige jer su neke druge knjige stranih autora slične. No, tip je u svojoj knjizi naglasio da je pročitao masu literature o vođenju financija, pa je na osnovu svojeg iskustva i na osnovu života koji se vodi na našem području, napisao knjigu za široke mase balkanske.
Obzirom da sam kao nikad u životu zahuktala u ovoj problematici i odluci da iz dosadašnjih problema napravim ugodan život, iščitavala sam ovaj topik ne bih li naletjela na još koju pametnu.
Moram primjetiti da mnoge od vas žive i ponašaju se upravo onako kako se preporučuje u knjizi, na dobrom ste putu...
Dada, moj duboki naklon, obožavam tvoje postove i nekako nam uvijek, na svoj skroman način, očitaš lekciju!![]()

Odgovori s citatom