Pretplata 65kn na 18 mjeseci = 1170kn. Filmovi skuplji nego u videoteci. U pretplati uključeni najosnovniji programi. Ja bi dodala još i NG i HBO ali onda je pretplata preko 200kn. Raniji prekid ugovora se naplaćuje. Ne znam niti jednog zadovoljnog korisnika maxtva.
Fotić imam ali da ga nemam pratila bi akcije po trgovinama dok ne bi uvrebala nešto dobro. Tako sam recimo uvrebala Samsungov LCD 82 cm prije dvije godine za 4800 kn dok je u Europatredu ( uvoznik za Samsung ) bio još po 6800. Tek sada je cijena LCD tv-a toliko pala da se može naći po toj cijeni. Ili recimo Ariston ( stvarno dobra firma) ugradbena pećnica + ploča za 2300 kn....
Koliko sam mogla primijetiti posotje dobre i loše akcije. Loše su one u kojima trgovci spuste cijenu proizvoda zato što se radi o smeću koje ne mogu prodati. Dobre akcije su one u kojima je cijena niska zato što su, karikiram, umjesto 10 paleta nekog modela tv-a naručili 100 paleta i tako ih dobili po recimo 30% manjoj cijeni po komadu. Njihova zarada u postotku ostaje ista ali imaju još dva plusa - možda su dobili nove kupce i kupac vjerojatno neće kupiti samo to što je na akciji. Dobrih akcija je malo jer nose rizik gomile neprodane robe a samim tim i gubitka ako proizvod nije dobar ili dobro pogođen.