-
Hvala mamasanki za link na ovaj topic potkrijepljen ovim
i ovim
smajlijem, ovaj drugi jer me držala budnom dugo u noć, (mogla je i ranom zorom staviti link
) a ovaj prvi ne treba objašnjavati.
Nakon sedam pročitanih strana zahvaljujem na izvanrednim idejama, došla sam do nekoliko spoznaja, a jedna je da se Mima najčešće tušira, pere zube, ide na WC, koristi zubni konac, mekša robu, čisti kupaonu... itd sa potrošenih 1000 kuna mjesečno u DM-u
, a svakako je jedna od njih da ja znam gdje mi ode lova, ali ne znam kako uštedjeti neku kunicu, tako da... neću dati na sva zvona, ali, ako se uspijem kontrolirati tako kako vidim da se može, bit će to najljepši poklon za godišnjicu braka (na proljeće 2009.) mom ispaćenom mužu.
Za početak, plan tjedne kupovine i glavnih obroka po danima. Jedna me stvar zanima: kakva su vam iskustva s on line kupovinom po Mercatorima i Konzumima? Gdje je isplativije, kako se to plaća, kreditnima, naravno, ali na što to sliči? Jeste li imali kakvih problema s plaćanjima (zlouporabe ili sl.) nisam tu baš doma i ježim se na pomisao dati nekome mogućnost da mi tek tako "legne" na račun - iz neznanja i neiskustva, naravno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma