Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: hodanje

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno hodanje

Neznam dal je već netko otvorio takvu temu al eto .....zanima me pošto smo friški u toj skupini znači imamo god dana,zanima me da li je to normalno kod mog da sa 11,5 mj je počeo puštati se i napraviti 10-15 koraka a danas kada ima preko god dana i mislila sam da će već super hodati on se jednostavno ne želi pustiti od stola i hodati do nekoga .Pao je par puta ali ne jako ,al on se ne želi pustiti.Pošto smo ovaj tjedan počeli hodati u jaslice na privikavanje a tamo svi već hodaju a on se grčevito drži za nekoga,dal će se pustiti i da li je netko imao isti problem kao i ja.

_________

D 1998.
    I 2007.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pustit ce se kad bude spreman, ne brini.
    Imam jednoga koji je od 9 do 16 mjeseci puzao. Onda se ustao i odsetao.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moj je puzao od 7 do 14 mjeseca. Nije se htio pustiti, ziheraš, a bio je stabilan na nogama. Uvijek se za nešto držao, makar nekog vukao za nogavicu. A bio je okretan i brz u puzanju, svi su se okretali za njim kako je jurio :D Nikad nije padao na nos kad je prohodao jer se dobro uvježbao.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sta da ti kazem moja prohodala dan prije nego ce napunit 19 mjeseci 8)

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Puzao sa 6, digao se na noge sa 7, hodao uz namještaj s 8, počeo raditi 1-2-3 koraka s 9,5. S 10 se pustio i došao nasred sobe. I onda, mjesec i pol dana ništa. Samo korak-dva. Nismo ga forsirali. MI smo znali da može hodati, on nije. I tek kad je bio 100 % siguran da može, prohodao je. I od tada juriiiiiiiiii.
    A što se tiče jaslica. Mislim da će se tete tamo brinuti za njega možda i više jer ne hoda.
    Ne brini.

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moj je T. napravio prvih 4-5 koraka s točno 12 mj. Onda je imao pauzu od mjesec dana, ni čut za hodanje. Mi smo to protumačili da je izračunavao kuteve, sinuse i kosinuse svih stepenica i uglova po kući ...jedne nedjelje je iz čista mira protrčao i više nije stao.
    Zaista je tako, kad dođe vrijeme, oni samo krenu...Budi bez brige.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

D je počeo puzati sa 9,5 a prohodao sa 14,5. Iako je već sa nekih 11 hodao za ruku čak je sa 13 isto kao sam nešto prohodao, ali je onda dobio crijevnu virozu i cjeli tjedan nije ustao iz kreveta stvarno je bio jako loše. I nakon toga niti čuti za hodanje bez da se primi za ruku i tako do 14,5 mjeseci. I napokon prohodao, baš je ziheraš i dana danas sa 2,5 godina je stvarno orezan i neče sam tako poletiti i popet se negdje ako zna da će pasti. Što je meni naravno drago.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

karlo je puzao od 8 mj.
    nešto prije rođendana nam je pokazao da zna hodati, napravio je 10tak koraka bez problema.

i onda ni koraka jednu tjedan - dva.

jedno jutro je samo krenuo i sada već trči ko velik.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znači i ja mogu očekivat jurilicu za koji tjedan. Naime, u subotu je par puta napravio po nekoliko samostalnih koraka (čak i jedan okret) i od onda - ništa.

Inače, propuzao je sa 6 mjeseci, pa mu se valjda niti ne žuri hodat

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Prihonja prvotno napisa
    Moj je T. napravio prvih 4-5 koraka s točno 12 mj. Onda je imao pauzu od mjesec dana, ni čut za hodanje. Mi smo to protumačili da je izračunavao kuteve, sinuse i kosinuse svih stepenica i uglova po kući
    Tocno ovako i T. I s 13 mjeseci se pustio i ide...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •