Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 200

Tema: ZPB 2005., (37. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra kad možeš moje dočekat na stanici. Šaljem ih tebi na futranje

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja mislim da bi Modesty još više zabrijala kad bi vidjela Roka kak tamani pun (veliki) tanjur žganaca s jogurtom mene još uvijek progone ti prizori..........s obzirom da ih ja stvarno mogu jedino sanjati!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

What?!?!? Kakav pun tanjur? Kakvi žganci?!? In my dreams :shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-ajde šalji djecu da od njih napravim male kotrljajuće loptice

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    What?!?!? Kakav pun tanjur? Kakvi žganci?!? In my dreams :shock:
    je, je, ja na svoje oči vidjela, čudo od djeteta!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne znam kaj bi rekla. A ja oko mojih pa oćeš ovo pa oćeš ono, pa jel ti dost hladno, dost vruče, treba podgrijat, nezahvalni mali.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam kaj bi rekla. A ja oko mojih pa oćeš ovo pa oćeš ono, pa jel ti dost hladno, dost vruče, treba podgrijat, nezahvalni mali.....
    Vriiiištiiim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa to ti ja cijelo vrijeme govorim - treba ih ignorirati, da vidiš kad ogladne kak će doć molit: mama, mama, daj mi ono hladno što je ostalo od ručka

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je je i ja vritttštiiim

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidim da nema nikog. Odo ja doma vrištat dalje - a prvo pokupit terorističku jedinicu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-legendo 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-jeste dobro ?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mene,dan mi je bas bio tezak i samo sam cekala da prodje radno vrijeme,da koga glave ne kosta moje psihicko stanje
    MB bas si me nasmijala

Ajna ne jede meso,samo u obliku hrenovke i to ponekad.
    Jede jaja.rizu,tjesteninu bilo kako,supice,mrkvu,paprike,salate ne jede....jede puuuuno voca,hoce i za dorucak samo voce.
    A nikad ju ne molim jesti,ponudim ako hoce,hoce,ako ne, ne insistiram(nemajka, znam)
    S mlijekom nece nista,pahuljice,keks...nista,kaze nosi te mrvice iz mlijeka

svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ej Bobčice-baš sam se pitala kako ste danas i kako svu tu strahotu preživljavate!

Jel ti Ajna ne jede meso jer ne voli ili ni vi ne jedete meso?
    Super za voće i povrće!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ej Bobčice-baš sam se pitala kako ste danas i kako svu tu strahotu preživljavate!

Jel ti Ajna ne jede meso jer ne voli ili ni vi ne jedete meso?
    Super za voće i povrće!!
    Hvala ti draga sto se brines za mene .Sutra trebam otici na zalos a neznam kak cu
    Ajna ne jede meso jer ne voli,MM tako-tako,a ja sam kao Roko svaki dan bi meso

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo ja danas malo na proputovanju, da mi rit vidi puta
    išla sam s mamom po baku u varaždinske toplice, pa me mama žicala da ostanem s bakom dok MM ne dođe po Kalu u vrtić pa pokupi i mene. na kraju MM zove da će ostati duže na poslu pa sam ja išla po Kalu, a od mame mi ipak bliže.
    po povratku mi frajerica otišla u par, a ono sve blato sve prerovano koda su se divlje svinje igrale lovice i ajd ja za njom, a moje malo dite spava naravno na meni
    ( apropo tog spavanja na meni Mare tek danas mi gotovo, uskoro šaljem uskoro će i slike, sam da se izvježbamo )
    poslje tog parka, sretnem susjedu i stanemo na par minuta, taman pokraj lokvice i . . . naravno ljudi prolaze, neki se smiju, neki me gledaju u čudu, neki misle vidim im po pogledu ova luđakinja nije normalna . . . a moje dijete skaće po toj lokvici, a kad ju je ispraznila onda je brljavila s rukama :smajlićkojipadaunesvijest: . pazila sam dok mi nije zbrisala, kad je bio prvi skok , pao mi je mrak na oči, a onda sam ju pustila i sjetila se svojih lokvica
    bila mi većeras sveki i žica ju Kala coktu, ja velim ne, a ona meni pa malo, natoći i da joj - fali mi samajlić sa mitraljezom
    i onda što je najbolje vidi da oboje jedva gledaju , a bilo je 8, a ona niš i onda mi se razigra s Kalom tako da je počela vrištati, razbudila i Kiara i u 9.10 otišla , polegla ih u krevet i nakon 20 min pobjegla iz sobe i sterala MM da ih uspava, uspio je Kiara, a Kala j zbrisala u boravak k meni pod izlikom da mora piškit i zaspala tek oko 10,15 .
    s hranom nemam problema jede sve. unazad nekoliko mj nije htjela ništa mlječno osim sira ,a sad ih tamani - milina za gledati, voće jede ali slabije, ali to je moja greška jer ja nemam naviku jesti voće zbog alergije pa onda često smetnem s uma, al moja mama je izjelica voća pa ju je ona uspjela malo navući tako da ga i sama traži. doručak većeru može birati, a ako joj ništa od ponuđenog nije po čejfu, pogleda sama u friđ, pa uzme bioaktiv i kruha. ručak zna zbrljavit, ali vrlo rijetko. juha se uvijek pojede ( čak je jedan period bila da me je samo ajmpreg juhu tražila doručak, ručak, većera :shock: ), a ostatak ručka pitam ju kako želi jer ponekad kad je saft prvo pojede tjesto, pa onda saft s kruhom, pa na kraju komadiće mesa, nekad kad je riža samo rižu i tako ima bisera, ali ako nekad i ne jede nebrinem se jer znam da tad zbilja nije gladna i kad bude da će jesti.
    Citiraj NINA80 prvotno napisa
    mamu Mial znam da ona zna
    :shock:
    nema ljeka do prelaska na drugu stranicu

eto kad me nema cijeli dan odužih
    brinulicama

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    bila mi većeras sveki i žica ju Kala coktu, ja velim ne, a ona meni pa malo, natoći i da joj - fali mi samajlić sa mitraljezom
    I meni je ovo too much.Tako gledano,trebali bi djeci davati apsolutno sve!
    Tko zna...možda joj uskoro ponudi i bambus pa šta...i vino je zdravo u malim količinama!

A gdje je Maruška :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tu sam, ne brini. Samo imam dosta posla pa jedva stignem i pročitati a kamoli što napisati. A tako će, vjerojatno, biti još neko vrijeme.

MB, ja sam bila uvjerena da si (prema fotkam od yas) brineta. Dječica: da smo se srele, prepoznala bi ih. Baš mi je bilo milo na fotkama vidjeti 'naš' apartman.

Konačno nam stigao namještaj za kupatilo. Naravno da nije sve ok tako da ćemo imati barem još nekoliko dana 'sređivanja' a onda ću sve poslikati i pokazati vam. Sad, kad je namještaj tu, kupatilo nam je taaako malo. A taman se bili navikli na malo prostora...

Lovri je rođendan u nedjelju i još nisam načisto što i kako. Ja sam bila plnirala standardnu shemu: proslava doma u tri nastavka; MM skoro da nudi razvod. Tako da još malo gledam... A sigurna sam da one standardne proslave u 'igraonicama' nisu primjerene ni njihovoj dobi a kamoli Lovri. Vidjet ćemo.

Prehrana. Kod nas je to sve nekako bezveze. Generalno: jede malo i jako mali broj namirnica.
    A vezano za Rokov tanjur pun žganaca, evo jedne scene sa skijanja.
    Jedu dečki mliječne bubice, kao za večeru. Lovre pojede jednu, Jure tri. I nakon toga stane pred wanu i pita ju: Mama, a što ću ja sada jesti?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni je ovo too much.Tako gledano,trebali bi djeci davati apsolutno sve!
    Tko zna...možda joj uskoro ponudi i bambus pa šta...i vino je zdravo u malim količinama!

A gdje je Maruška :?
    a negdje oko godine dala joj je rakiju
    oći su mi ispale van. sinoć kad je došla mi većeramo sarmu , valjda je 50 x ponovila kako je Kiar gladan, kako smo mi zločesti jer nedamo malom djeteu da proba meseka i zelja :shock: .samo sam gutala i u jednom trenu MM ispali: " ne nedamo mu niš da jede, nek gladuje. " a ona nastavi pričat s Kiarom: " siroće moje malo gladno "
    :shock: :shock: :shock:
    pa ti budi normalan . . .
    MB ti lakše?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    . Ja sam bila plnirala standardnu shemu: proslava doma u tri nastavka; MM skoro da nudi razvod.

I za Lovru i Juru

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jer nedamo malom djeteu da proba meseka i zelja :shock: .samo sam gutala i u jednom trenu MM ispali: " ne nedamo mu niš da jede, nek gladuje. " a ona nastavi pričat s Kiarom: " siroće moje malo gladno "
    Da,zaista užas...sreća je da TM zna kako i šta treba jer da imaš još i njegov presing za prehranu,bilo bi duplo teže !

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj "**mial
    [b
    prvotno napisa
    MB[/b] ti lakše?
    Kaj misliš zato kaj je moja sveki prešla na "uznapredovali model" pa više ni ne govori "siroče moje gladno" nego ih našopa sa šunkom prije večere?
    Ili zato što mirne duše otvori vrata wc-a kad je vidla da sam ja ušla nutra i gleda me onak na školjci i kaže mi "možeš biti sretna što su ti djeca još mala u kimbiću vidjet ćeš ti kasnije. Prekriži se i poljubi kimbiće".
    Zato da mi je lakše?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel' tebe netko jutros naljutio?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jer nedamo malom djeteu da proba meseka i zelja :shock: .samo sam gutala i u jednom trenu MM ispali: " ne nedamo mu niš da jede, nek gladuje. " a ona nastavi pričat s Kiarom: " siroće moje malo gladno "
    Da,zaista užas...sreća je da TM zna kako i šta treba jer da imaš još i njegov presing za prehranu,bilo bi duplo teže !
    a potom sam malo zah*** tip, da nije uz mene nebi mi ni bili zajedno.
    zna i on nekad bubnut kakvu glupost, ali traži dozvoli prije primjene te gluposti
    to mu je ogroman plus što se slaže samnom vezano za bisere svoje majke i ogroman oslonac i podrška , pa se neborim ja s njom već oniako imam dozvolu od njega da ju otkantam ak me primi na red, al ja se trudim da ju ipak na finjaka, a onda on kreće u borbu bikova ako je potrebno.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

e zato ja sa mojom sveki nemam nekih prečestih kontakata 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a šta mogu kad je ispod mene, sad pod zadnje počela non stop dolazit. nikak da se opet naljuti pa da ne dolazi
    se sjećate tjeranja na MM rođ - koda se niš nije dogodilo :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mare to je događajčić (jedan od) jučer.
    Kaj mislite da ja namjerno imam kontakt sa sveki. Pa kaj ne vidite da niasm sigurna ni u zahodu.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajde MB nemoj tako jako se ljutiti
    ja te htjela malo utješiti, a ova tvoja baš pukla
    meni nešto ne štima s postovima . . . sad sam tek vidjela jedan dio postova , a valjda sam od jutros 10 puta gledala ovu stranicu i sad skužim nove između svojih postova. jel se to još kome dogodilo il sam očoravila skroz :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma ne ljutim se draga nego nemrem vjerovat da mi se to dešava. Ja u principu ne volim da mi itko i kuca na vrata dok sam na wcu - malo sam osjetljiva na to. Čak se inače zaključavam, ali rekoh u svojoj kući sam, a i vidjela me da idem unutra.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A ja ću sada malo pohvalit svoje dijete koje je jučer s tatom išlo frizeru i dao se ošišati :shock: :shock: :shock: Doduše malo, ali slatko, najljepši je na svijetu. Onda je došao doma i smazao pun tanjur juhe :shock: :shock: :shock: doduše samo s mrkvom i rezancima, ali dobro.... ova mama stalno ima nešto prigovoriti onda je još par puta jeo svašta neš, ništa konkretno, ali svega i svačega.
    Čak je i relativno dobro spavao - probudio se samo dvaput što je za njega stvarno samo.........
    i onda dođemo jutros u vrtić, a tamo kostimirana zabava :shock: :shock: :shock: ok, jesu maškare, ali što je previše, je previše - patrik je imao svoju masku i frizuru koje si je sam izabrao i mislim da mu je to za "prijelazno razdoblje" sasvim dosta. Mislim, hoću reći - prošle godine u vrtiću nisu imali ništa za maškare jer su kao bili premali, a ove godine već kostimirana zabava (uključujući i tetu ), pa mislim da mu ipak treba prijelaz da bi uopće doživio što se uopće za maškare događa.

Ja sam svoju sveki malo dovela u red dok je patrik još bio beba jer je isto imala provala s "juhicama" s tri mjeseca i tak......ali sad u skorije vrijeme nema nekih prevelikih provala (bar ih ja ne čujem jer patrik je često kod nje sam), ali je znao patrik doma doć s pištoljem koji mu je ona negdje izvukla , pa je par puta provalio neke "njezine" psovke (mogao je doduše pokupiti i stotinu naših, ali baš nije, nego njezine ), a i nikako si ne mogu pojmiti što ima slatko u djetetu koje se ni krivo ni dužno uči da ponavlja nešto prosto, psuje ili pokazuje nekome nešto bezobrazno, a to je njoj za poludit od slatkoće

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ah te svekice.....i moja ima provala ali se suzdržava predamnom jer zna da ju ne fermam

Lovro je bolje, od sinoć nema temperature. Al su mu opet natečene desni i ispucale usnice pa jadnik ne može jesti ni piti.

Stijena, sestra od moje sveki je izjavila da je njoj baš lijepo čut kako malo dijete psuje...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma ne ljutim se draga nego nemrem vjerovat da mi se to dešava. Ja u principu ne volim da mi itko i kuca na vrata dok sam na wcu - malo sam osjetljiva na to. Čak se inače zaključavam, ali rekoh u svojoj kući sam, a i vidjela me da idem unutra.
    nevjerojatno :?

i moji svekiji su ispod nas
    meni nekada ide na živce što ih moram zvati da dođu
    no mi smo tak i tak često kod njih dolje

a sveki se stvarno trudi izaći mi u susret, jedino što puno čuva unuka od svoje kčeri pa ponekad joj bude žao što meni ne može više pomoći
    mm joj stalno to nabija na nos
    sestra mu se mlada i relativno brzo udala, muževljeva femili stalno neke fešte, a on svirač a ona bi svukud za njim a te proslave su totalno neprimjerene za trogodišnjaka i onda svekiji čuvaju i po cijeli vikend a evo sad se i razbolio pa je i preko tjedna s njima...ah duga priča...

stijena istina, sve su slađi,
    bravo za šišanje, ja probala ivana odobrovoljiti da ga ja malo recnem, neda ni za živu glavu
    i ja sma mislila da ga otpeljamo negdje na nepoznati teren, baka i sestra frizerka odustale-ne bi mu se štele zameriti

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja sam se došla samo malo pohvaliti....

Bili smo sad na cugi sa mojom prijateljicom kod čijeg smo malca bili na rođošu prošli tjedan:
    Rekla mi je da su SVI roditelji komentirali da je Roko predobro dijete i da je bio najbolji :shock: :shock: :D :D

A ja sam sad sva bitna i ponosna i baš sam happy

Očito se moje urlanje isplati 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ništ moram počet jače urlat.
    Mojoj frendici u Mađarskoj je umrla beba. Zbog preklamsije je morala rodit u 30om tjednu i dečkić je živio 10 dana.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

MB, strašno....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MB-stvarno prestrašno...svaki dan neka užasna vijest

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne mogu si to ni pojmiti.... Zamisli rodiš i onda više nema. I još si imao 10 dana mučenja

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne mogu si to ni pojmiti.... Zamisli rodiš i onda više nema. I još si imao 10 dana mučenja
    Mislim da je onda još gore jer si imao to dijete 10 dana živo....Odmah se sjetim jednog anđelića koji je ležao s Lovrom u bolnici, rođen u 25. tjednu, živio je tjedan dana...

Naravno, sjetim se i Lovra kojeg su 5 dan oživljavali 20 minuta i već digli ruke od njega kada je prodisao.....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Naravno, sjetim se i Lovra kojeg su 5 dan oživljavali 20 minuta i već digli ruke od njega kada je prodisao.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj Paulita,ne mogu si to ni zamisliti!!!

Srećom pa je sve dobro završilo

A Lovro je već sad pravi dečko!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A joj Paulita ja se sjetim i mojih i svakakivh komplikacija zbog kojih i dan danas brinem jel sve ok

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Paulita, stvarno strasno

Mi smo danas bili u igraonici i svi su bili maskirani.
    Luka je bio spiderman, a Vanja pepeljuga
    Mozda cu danas staviti neke slikice, a ako ne stignem danas
    onda svakak poslije rodjendana.
    MI sutra slavimo, a jos uvijek ne znam kaj cu s tortom :?
    Prvo sam mislili kupiti , pa onda da bih ipak ispekla i sad na kraju ne
    nista ne znam.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Uf Mama27 ne znam kaj da ti kažem. Ak ti je sve ostalo spremno još stigneš speči ali sigurno si u poslu prek glave. A naručit - sad ti je zadnji čas

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: već dugo nitko ništa ne piše, pa se ja, eto javljam da nas "oživim"

Jure i dalje kašlje i curi mu nos (uglavnom gusto), al to je za sada sve.
    Danas su kod nas u gradu maškare. Mislim da ipak nećemo ići.
    Nakon božesačuvaj pljuska cijelo jutro, granilo je sunce, tak da si po vani mogao šetati u kratkim rukavima.
    .
    .
    .
    a je mi post, nemam inspiracije

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

već satima nitko ni zuc, pa kaj vam je danas, pokvarila su vam se laprdala?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    i onda mi u isto vrijeme uleti wana :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i onda mi u isto vrijeme uleti wana :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon božesačuvaj pljuska cijelo jutro, granilo je sunce, tak da si po vani mogao šetati u kratkim rukavima.
    :shock: ti si jako zločesta....pa ne smiješ nama kontinentalcima ovo pisati
    Mislim i kod nas je super-nakon -10 , +10 dođe ko raj na zemlji ali je svejedno bljutavo
    Šta bi dala za malo splitskog sunca i morskog zraka .....ah....

Eto da se ispričam za neodržavanje našeg kutka

Cijeli dan nešto jurim i letim pa nisam stigla biti na netu. Sad dođoh doma kad nikoga nema

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i ovdje

Vanja SRETAN TI ROĐENDAN :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •