....da, i naši nisu rođeni prerano, a i sama si rekla da ti je pedica rekla da su već dostigli donošene......prema tome - stvar je samo u zaj****, a ne u tome da su gladni. Uostalom, ne mogu si zamisliti trogodišnjaka koji bi bio gladan, a ne bi ništa rekao, a pogotovo ne htio jesti. Bar ja tako svog doživljavam. Na meni je da mu ponudim (a ponudim mu i previše i možda je problem stvarno u tome da ima previše izbora), a što će on - njegova stvar.Modesty Blaze prvotno napisa
Ono što znam da pomaže je da ga uopće ne nudim, nego mi sjednemo za stol jesti (a uvijek postavim i za njega naravno i to mora biti isti tanjur kao naši i "veliki" beštek jer inače ne jede) i pravimo se da ga ne doživljavamo. Za par minuta je za stolom i ako ništa drugo bar brlja po tanjuru, a ponekad i pojede. Kad ga zovem i nudim i nutkam i preklinjem da ide jest, nema šanse da sjedne za stol, a kamoli da nešto pojede. Uostalom najbolje se najede kad sjedi na trosjedu, a ja ga hranim, tak da ako nema druge pribjegavam i tome.

) i pravimo se da ga ne doživljavamo. Za par minuta je za stolom i ako ništa drugo bar brlja po tanjuru, a ponekad i pojede. Kad ga zovem i nudim i nutkam i preklinjem da ide jest, nema šanse da sjedne za stol, a kamoli da nešto pojede. Uostalom najbolje se najede kad sjedi na trosjedu, a ja ga hranim, tak da ako nema druge pribjegavam i tome.