Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Ženska sperma i muške dojilje

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Ženska sperma i muške dojilje

Sumrak očeva

Otkriće "ženske sperme" isključuje muškarce iz reproduktivnog lanca

Engleski znanstvenici tvrde da su pronašli način kako napraviti "žensku spermu" od koštane srži, što bi moglo potpuno isključiti muškarce iz reproduktivnog lanca. Prošle godine profesor Karim Nayernia je od matične stanice odraslog muškarca razvio spermu, a sada je isto uspio izvesti s embrionalnom matičnom stanicom žene. Prema njegovim riječima, od ženske koštane srži se može proizvesti sperma dodatkom nekih kemikalija i vitamina. Teoretski, lezbijski parovi bi tako mogli biti biološki roditelji svojem djetetu.
    Lifesite.net...

Muškarci mogu dojiti

Statistike govore da je na našim ulicama sve više muškaraca koji vas mogu podojiti. Izuzetna vijest, naravno, muško mlijeko bi uskoro moglo postati svjetski nutricionistički trend i otvoriti nova radna mjesta, ali i vratiti samopouzdanje izgubljeno u feminističkoj invaziji.

Fenomen kapanja mlijeka iz muških grudi rezultat je uzimanja hormonalnih lijekova, najčešće za tretman raka prostate, ali i, recimo, ćelavosti. No postoji i druga metoda. Dokazano je da dugotrajno cuclanje i masaža bradavica, bilo kod žena, bilo kod muškaraca, dovodi do iste pojave.
    T-portal

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

musko mleko ... jaiks ... necu ni da zamislim njihove dlakave grudi

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, ovo je sve zasad teški SF, tako da uopće - što reć' na tu temu - to je rubrika "zanimljivosti" ili "senzacionalno" u lifestyle rubrikama internetskih i inih medija - tipa tportal, RTL explosiv /exxlusiv itd. Znam da se na posvojenju bilo govorilo da neke mame u Americi doje svoju dječicu iako im nisu biološke mame na način da uzimaju hormone koji će im pomoći lučiti mlijeko. Kakve veze to ima s MPO-om u Hrvatskoj ili Europi ili u Americi, for that matter, ljeta gospodnjega 2008.-me? Malo ili nikakve, pače, mislim da ovakvi senzacionalistički napisi u biti MPO priči samo štete i svode one kojima ne treba MPO da se pitaju "kamo ide ovaj svijet" i za dobro prodat novinu. Ozbiljne teme su - novi postupci oko lijekova (ginekolozi pišu recepte), broj zaključenih ugovora za postpuke potpomognute oplodnje, kad će se više donijeti zakon, kad će više i KB Split konačno počet radit IVF itd.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hallo Ina...hold your horses...šta se pjeniš, pa nisam ni mislila tjerat neku ozbiljušu sa ovim člankom, samo da se malo zabavimo i nasmijemo tom SFu kako ti kažeš...
    A ako je to stvarno tolika uvreda tebi ili nekom sa foruma i ako zbog mog topica nema mjesta na serveru za ostale "ozbiljne" teme neka ga moderatorice brišu, ali nemoj me napadati da omalovažavam MPO, jer sam u istoj kaši i brigama kao i sve cure na ovom podforumu i uz sve te probleme svakodnevice i ne vidim šta je loše u tome da se malo nasmijemo npr. kao što je miss piggy napisala "dlakavim muškim grudima" kako doje...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, koja ljutnja - ja samo kažem što ja mislim o ovakvim napisima, a nisam kužila koji je point ovoga - zabava ili kao vidite što će se moć' u budućnosti, pa možda uskoro i kod nas. Mene ti ovakve marginalije i inače po novinama nerviraju, ali nekome će bit zabavno. Mogu valjda reć' kako ja to percipiram - zato je i tu stavljeno, jel' da - da se ljudi jave s komentarima. Možda se većina i zabavi, mene nervira - a šta sad, sto ljudi, sto ćudi .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ne napadam ja tebe... Mene ti nervira isto, npr., kad Zdenka Kovačićek i slični likovi u Piramidi raspravljaju o uvozu sperme, i ona astrologica Meri nešto i koji su već bili drugi gosti o surogat majčinstvu. Mislim - nervira me razina o kojoj se raspravlja o tom problemu u stilu "TV i spektakli". Sigurna sam da je nekome iz MPO voda i smiješno - to ti je ono "o ukusima" itd. Peace, sister 8).

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ok, Marči, Rvukovi, ja ću vas za dobrobit sviju zamoliti da brišete ovu temu, jer nije sukladna sa Ininim smislom za humor i čak štaviše ljuti ju, a to nikako ne želimo...
    A ja osobno neću više napisati niti riječ i povlačim se sa foruma, nebi li moj ukus za smiješno još nekoga smrtno uvrijedio ili ne daj bože uzrujao. Pozdrav!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mariel prvotno napisa
    Ok, Marči, Rvukovi, ja ću vas za dobrobit sviju zamoliti da brišete ovu temu, jer nije sukladna sa Ininim smislom za humor i čak štaviše ljuti ju, a to nikako ne želimo...
    A ja osobno neću više napisati niti riječ i povlačim se sa foruma, nebi li moj ukus za smiješno još nekoga smrtno uvrijedio ili ne daj bože uzrujao. Pozdrav!
    Ajde, ajde . Nisam ja forumski IVF Bog niti autoritet,nisam niti službena Roda. Ja samo rekla što ja mislim. Svejedno meni koja je daljnja sudbina ove teme - demokracija na djelu, jel'te - a ja o svemu volim kazat svoje mišljenje, ne vidim u tome nekog beda.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mariel, fakat ne kontam ni temu ni reakciju. Da muskarci u iznimnim okolnostima mogu dojiti, nikakva je novost.
    A da je postignut napredak u MPO, pa makar i bio i cudan - super.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ženska sperma? Hm, zvuči zanimljivo...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš zgodno! Ja vjerujem u ljudsku kreativnost, znanje i razvoj.... raduju me otkrića novih mehanizama u biologiji, fizici, kemiji... koji nam, možda, nude neslućene mogućnosti.... nadam se pozitivne .... Jedino što nas povijest ponekad pecne po prstićima jer idemo ispred nje!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da, da, muškarci će dojiti djecu koju žene začnu same sa sobom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •