Nedostaje vam modna inspiracija ovih tmurnih zimskih dana?
Možda je pronađete ovdje. 8)
Nedostaje vam modna inspiracija ovih tmurnih zimskih dana?
Možda je pronađete ovdje. 8)
Ah, i ja najviše volim te pidžama-kombinacije, kao i godišnje odmore kada su nosive i do podneva.![]()
Cure su![]()
Već sam nekoliko puta htjela napisati da mi je Megi jedna od najljepših djevojčica koje sam vidjela!
Preslatke su u piđamicama
Osim prekrasnih cura, imate i lijep stan![]()
Jako volim kombinacije sa piđamama, uvijek ispadnu nekako kao iz časopisa "poznati stilista Taj i Taj preporučije". Neću ti govoriti kakve su, da se ne ureknu, kod nas se kaže mashallah!
cure su ti pre, predivne![]()
a naslov topica me malo podsjetio na onu staru foru "šta se nosi u Beogradu..."
2 prekrasne curice, prave ljepotice![]()
Zaljub!![]()
preslatke su, prave princeze![]()
OT reci mi kako pereš disney haljine
na njima piše da se ne peru, u dućanu me ubjeđuje ženska da ih ona pere u mašini na 40
ja sam kupila trnoružicu, ali joj ne želim obući prije pranja, dal da perem na ruke il hitim u mašinu na ručno pranje?
aleksandra70vanja, perem ih ručno (u kadi)- kod Trnoružice je posebno osjetljiv šav na rukavu. Već sam ga nakon par dana krpala. I jako pazi s peglanjem.
Svima![]()
pa budući da idu maškare baš sam dobila inspiraciju![]()
curke si uopće nisu slične ali obje su prekrasne![]()
Nimaloanima prvotno napisa
Megi je na tatu, a Linduška na mene.
Ah... Moje ljubimice. Ne samo što su obje prelijepe, nego su i divna, nježna i pažljiva mala ljudska bića![]()
Na mamu i tatu
![]()
![]()
Koje princeze!![]()
Cure su ti prepreslatke![]()
!
Linda, evo, i ovdje se javljam da ti kažem da sam pogledala sva tri albuma i cure su me zaista očarale.Na fotkama se točno vidi koliko su divne uživo.
![]()
ja bi curuuuuuuuu....
kako su tek uživo divne i pametne i jednostavne te tvoje ljepotice![]()
očarale su me skroz.
odselila bi se u DS samo zato što mi se jaaaaaaaaaaako svidja dugoselska rodska ekipa![]()
Predivne su! I imaju frizure kao moje. Starija duga sa šiškama (samo kovrčava), a mala plavušica.
Smo što se kod nas fura Pepeljuga 8)
Thanks za savjet u vezi pranja, ja se isto nisam usudila ubaciti u veš mašinu- too much money!
opet ja!
morala sam svojoj Lani pokazati slike u haljinama.
sad ona jedva čeka da preraste svoju i da ju sekici pa da ja njoj kupim trnoružicu![]()
prekrasne su![]()
Preslatke su obje, al meni je Linda..![]()
A Kaleb u onim stramplama ko Petar Pan![]()
Divne djevojcice! Ljepotice ne znas koja veca!!!!![]()
![]()