Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: HZZ i ponuda posla druge struke?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno HZZ i ponuda posla druge struke?

U stvarnosti je malo kompliciranije, pa ću pojednostavniti.
    Školovani sam stomatolog. Nisam imala posla u struci pa sam radila u trgovini. Sad sam tamo dala otkaz jer želim posao (bar ga pokušati naći) što bliže struci. Na HZZ-u mi nude posao u kojem imam iskustva, a ne za šta sam kvalificirana. Jel to mogu po Zakonu????

Hvala.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koliko ja znam možeš tražiti da hoćeš isključivo raditi u svojoj struci. Mislim da oni pitaju što želiš raditi i što ne. Moj suprug nije nikada radio u svojoj struci, sad je na birou i rekao je da želi isključivo u struci raditi i oni su to prihvatili.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa da, i meni je to logično. Ali njima očito nije. zanima me dali igdje PIŠE to isto. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dok sam ja bila na "burzi " imali smo referenta po strukama, i tražila sam posao u struci.....

no HZZ-u se ne čudim ( ni tvom slučaju ) , svašta sam prošla s tom institucijom :/

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    dok sam ja bila na "burzi " imali smo referenta po strukama, i tražila sam posao u struci.....

no HZZ-u se ne čudim ( ni tvom slučaju ) , svašta sam prošla s tom institucijom :/
    I sada postoje ti referenti po strukama. Samo pitanje je koliko su oni voljni raditi, a koliko je pritisak da se eto, ipak ponude ta dva posla pa da se osoba makne s liste nezaposlenih. Ne radi se o meni. Mada i mene to čeka uskoro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •