Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Probava

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Probava

Pozdrav svima! Moj mali ima tek 13 dana i od kad je izašao iz bolnice (prije 8 dana) samo je jedan dan imao stolicu i to tek nakon što sam mu malo pripomogla. Patronažna mi kaže da je to u redu i da treba pratiti i još koji put pomoći mu kakati. Meni se to uopće ne sviđa jer vidim po njemu da se on pati sa stolicom i da jedva ceka da se riješi toga. Probala sam mu je potaknuti s malo čaja od kamilice al ništa,ne pomaže ni to.Vidim da je problem sa stolicom učestao kod djece od par mjeseci al nisam vidjela u nikoga tak malog. Jel ima itko bilo kakva iskustva s tim jer više ne znam što činiti.Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kaj beba jede?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A doji koliko imam, al imam manjka pa mu pravim bočice (kršitelj koda)a,danas mi je rekla da ak se ne regulira ovaj tjedan da idući pređemo na ****-ovu hranicu jer je ona navodno bolja za probavu.Pojma nemam.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U tom slućaju najbolje je da nazoveš pedijatricu i da se s njom savjetuješ, ona će ti ipak dati najbolji savjet.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tajcica prvotno napisa
    A doji koliko imam, al imam manjka pa mu pravim bočice (kršitelj koda)a,danas mi je rekla da ak se ne regulira ovaj tjedan da idući pređemo na ****-ovu hranicu jer je ona navodno bolja za probavu.Pojma nemam.
    ja svojoj curici isto dajem babimil i isto mi ima problema sa stolicom. ponekad se toliko napinje i muči da pomislim da se ukakala od glave do pete. na kraju kad joj idem promjeniti pelenu ono samo nešto malo u komadu i nekako ko gumeno :shock: . dajem joj i čaj od kamilice i opet isto. samo ponekad ima normalnu stolicu. sad me zanima dali si prešla na ****-ovu hranu i ako da, jel pomoglo?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

eto ga, **** je rjesio sve problema i mali kaka kao veliki

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •